Ana sayfa PUBG PUBG’nin Yeni Kış Oyun Haritası Vikendi Sızdırıldı

PUBG’nin Yeni Kış Oyun Haritası Vikendi Sızdırıldı

281
PUBG'nin Yeni Kış Oyun Haritası Vikendi Sızdırıldı

Battle Royale’ın efsanesi PUBG‘ye kar haritası geliyor. Bir YouTube kanalında PUBG’ye yeni harita olarak Vikendi haritasına ait bir video hazırlandı. Haritanın sızan görüntüleri sonrası çıkış tarihi hakkında dedikodularda dolaşmaya başladı.

Popülerliğini Fornite’a kaptıran PUBG, 7 Aralık’ta PlayStation’a geliyor. Söylentilere göre PlayStation sürümünün çıkışıyla beraber yeni PUBG haritası da bizlerle olacak. Vikendi isimi verdiği yeni haritanın içeriği sızdırıldı.

Vikendi isimli harita, karlı olacak. Vikendi haritası, oyunun büyük Erangel haritası ile ufak Sanhok haritasının ortasında bir büyüklüğe sahip olacak.

Allthenewsisgoodnews isimli YouTube kanalı, PUBG’nin yeni haritası ile alakalı edindiği verileri modelledi ve yeni haritanın nasıl olacağını gösteren video hazırladı. Sızdırılan verilere göre haritanın içeriği, videodaki gibi olacak. Modelleme işlemini, YouTube kanalının sahibi meydana getirdiği amacıyla grafiksel yönden kötü görünse de yayınlanan video, kafalardaki soru işaretini giderecek kadar bol detaya sahip.

PUBG’NİN VİKENDİ HARİTASI NE ZAMAN ÇIKIYOR?

PlayStation’a 7 Aralık’ta çıkacak oyunu üç değişik paket ile ön siparişe sunuldu. Champion’s Edition ve Survivor’s Edition pahalı paketin açıklamalarına baktığımızda “Yakında çıkacak Vikendi isimli dördüncü harita amacıyla öncelikli erişim gerçekleştiren Premium Event Pass” özelliğinin bulunduğunu görüyoruz. Oyundaki Miramar isimli harita geçen senenin Aralık ayında yayınlanmıştı. Bu haritanın da 7 Aralık’ta yayınlanması bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2 YORUMLAR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here