Ana sayfa PUBG PUBG, Twitch Yayıncıları İçin Yeni Bir Özellik Sundu

PUBG, Twitch Yayıncıları İçin Yeni Bir Özellik Sundu

436
PUBG, Twitch Yayıncıları İçin Yeni Bir Özellik Sundu

PUBG’nin günümüzde popüleri bir hayli artmış durumda. PUBG oyununu Twitch üzerinden oynayıp canlı yayınla takipçilerine sunan kişiler için yeni bir özellik geldi.

Eğer oyunu oynarken bir rakibinizi öldürdüğünüzde, “Acaba PUBG yayını yapmakta olan bir kişiyi mi öldürdüm?” diye düşünüyor ve bu bozukluğun cevabını merak ediyorsanız bunun amacıyla iyi bir haberimiz var. PUBG’nin yeni aracı PUBG Report ile bundan sonra bunu öğrenmeniz mümkün.

PUBG Report, oyunda öldürdüğünüz ya da sizi öldüren Twitch yayıncılarını bulmanıza yardımcı oluyor. Bunun amacıyla tek yapmanız gereken, video platformunda yayın yapılırken gerçekleşen ölümlerin bir listesini görmek amacıyla PUBG Report’un internet sitesi üzerinden bir kullanıcının ismini aratmak. Listeye ulaştıktan sonra neticelere tıklayarak onları izleyebilirsiniz (videolar ölümlerin gerçekleşmesinden derhal evvelce başlıyor).

Ünlü bir PUBG yayıncısı doğrulusunda öldürüldüğünüzü ya da onu öldürdüğünüzü bilmek keyifli olsa da bu yeni aracın birtakım olumsuz neticeleri da olabilir. Mesela birtakım oyuncular, internet siteyi birtakım yayınlara pusu kurmak amaçiyle kullanabilir ve özel bir yayıncıyı amaç alıp oyunda onunla dalga geçebilir.

PUBG Report’un, yayıncıları aramaya yarayan bir vasıta olduğunu söylemek tam olarak doğru olmaz. Fakat bu alanda geliştiriciler doğrulusunda ideal görülen ilk vasıta olduğunu söyleyebiliriz.

PUBG’nin yeni aracı henüz yalnızca PC üzerinden oluşturulan Twitch yayınlarını destekliyor. Fakat yakında konsol oyuncularını ve detaylı başka yayın platformlarını da destekleyecek. Hem de ileride PUBG Report’un ana sayfasında, yayınlarda yakalanan en uzun öldürme serisi gibi çarpıcı başarıları gösteren klipler de yer alacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here