Ana sayfa PUBG PUBG Mobile’a Yeni Güncelleme İle Gelecek Özellikler!

PUBG Mobile’a Yeni Güncelleme İle Gelecek Özellikler!

707
PUBG Mobile'a Yeni Güncelleme İle Gelecek Özellikler

Battle royale oyunlarının arasında en çok adı geçen popüler PUBG oyununun mobil versiyonuna yeni güncelleme geliyor.

Popüler olan battle royale oyunu PUBG, oyuncularını sevindirtecek haberler paylaştı. PUBG’nin mobil versiyonu olan PUBG MOBILE’a birçok yeni özelliklerin getirileceği güncellemenin test ettiklerine başladıklarını duyurdu. PUBG’nin Royale Pass 6. Sezonu ile birlikte ilk yılını bitirmiş oldu. PUBG Corp. PUBG MOBILE’a gelecek olan özelliklerini tanıttı. İşte yeni gelecek özellikler şu şekilde olcakak.

 

  • Oyunda, size eşlik edecek bir kartal eklendi. Bu sayede oyun sırasında düşmana karşı bilgi alabileceksiniz. Kartalların değişik değişik 5 srandardı bulunuyor ve bunların kilitlerinin açılması gerekiyor.
  • Zombi moduna yenilikler geliyor. Oyuncular kurtarılana kadar hayatta kalacaklar ve yeni eklenen azot bombaları olacak. Azot bombalarının etkisi, düşmanın hareket hızını düşürmeye yarayacak.
  • İki yeni silah ekleniyor: RPG roketatar ve ucunda patlayıcı olan yeni bir ok.
  • Oyun tecrübesi yönünden önemli bir konu olan nişangahlara, bilhassa 2x ve 3x dürbünlerin nişan noktalarına yeni renkler ve şekiller eklendi.

PUBG geliştiricilerinin test ettikleri özelliklerin genel hatları şuan için bu şekilde gösterilmektedir. Beta sürüm testlerinde pek çok hata ve problemler ile karşılaşılmış durumda. Eksikler giderildikten sonra ve daha değişik yenilikler eklendikten sonra çıkarılacak olan tam sürümün ne vakit çıkacağı ise şimdilik bilinmiyor. PUBG yetkilileri, bu husus ile ilgili resmi bir açıklama yapmadılar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here