Ana sayfa PUBG PUBG Mobile Bu Aygıtla Uyumlu Değil Hatasının Çözümü

PUBG Mobile Bu Aygıtla Uyumlu Değil Hatasının Çözümü

2357

Popüler olduğu kadar gündemden düşmeyen PUBG, hataları ile de oyuncuların gündeminden düşmüyor.

PUBG Mobile’ın son güncellemeleri ile birlikte, eski sürüm destekli akıllı telefonlara desteğini kesti. Bu durumda oyuncuların çok sorun yaşadığı gözlemlendi. PUBG Mobile Android telefonlarına yüklemeye çalışan oyuncuların karşısına “cihazınız bu sürümle uyumlu değil” şeklinde bir uyarı çıkıyor. Bu yazımızda size bu hatadan nasıl kurtulacağınızı ve eski Android cep telefonunuzda nasıl PUBG Mobile oynayacağınızı söylüyoruz.

PUBG Mobile Android telefona yüklemeye çalışırken “cihazınız bu sürümle uyumlu değil” hatası alıyorsanız aşağıdaki adımları uygulayarak sorunu çözebilirsiniz.

  • Öncelikle ikinci linkten PUB Mobile 0.9.0 SD Data dosyasını indirin ve rar’dan çıkartın.
  • Çıkardığınız rar arşivinde sonu .obb uzantılı bir data dosyası var.
  • Bu data dosyasını hem com.tencent.ig klasörüne, hem de Android > obb klasörüne kopyalayın.
  • Sonra verilen linkten PUBG Mobile 0.9.0 sürümünün apk dosyasını indirin ve kurulumu yapın.
  • Kurduktan sonra sorunsuz bir şekilde PUBG Mobile oyununu oynayabilirsiniz.

Bu adımları yaparak PUBG Mobile’da çıkan “cihazınız bu sürümle uyumlu değil” hatasından kurtulmuş olur ve oyunu artık sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.

“Bilinmeyen bir hata nedeniyle ….apk dosyası indirilemedi” gibi bir hata alırsanız, indirmeyi 2-3 defa yine deneyin. Ya da bilgisayarınızdan indirip telefonunuza atın.PUBG Mobile kasma bozukluğu yaşıyorsanız yapacak pek bir şey yok. Oyun çok yeni bulunduğu amacıyla eski Android cihazlarda stabil çalışmayabiliyor. Elbette gelecekte eski Android cihazlar amacıyla de optimizasyonlar yapılacaktır fakat henüz amacıyla yapabilecek bir şey yok.Başka bir hatalarınız var ise yorumlarda yazarak size destek olabiliriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here