Ana sayfa Mobil Angry Birds Dream Blast Oyunu iOS ve Android’de Yayınlandı

Angry Birds Dream Blast Oyunu iOS ve Android’de Yayınlandı

267
Angry Birds Dream Blast Oyunu iOS ve Android'de Yayınlandı

Kuşları kurtarma operasyonları ile tanıdığımız Angry Birds’ın yeni oyunu “Angry Birds Dream Blast”, iOS ve Android için yayınlandı. Bu sefer kuşları kurtarmak için değil, kuşları baloncukların arasına atarak oynayacağız.

Rovio Entertainment, akıllı telefon endüstrisinin ikonik oyun markalarından biri olan Angry Birds’ün en yeni oyunu olan Angry Birds Dream Blast’i bugün itibarıyla hem Android hem de iOS cihazlar amacıyla indirmeye açtı. Oyunu yüklemek isteyen kullanıcıların Android 5.0, iOS 9.0 ya da üzeri işletim sistemi ile çalışan bir cihaza sahip olmaları gerekiyor.

Şimdiden yüzlerce srandardı tespit edilen ve her Cuma günü yeni seviyelerin ekleneceği oyuna makalenin derhal altında tespit edilen bağlantılardan erişebilirsiniz. Kızgın kuşlarımızı bu kez baloncukların arasına atacağımız oyunun Play Store açıklaması şu şekilde;

“Angry Birds oyunlarında hiç görülmemiş görülmemiş bir tarza sahip yeni bulmaca oyununda, yaşam baloncukların patladığı bir rüya! Bulmacaları çözüme ulaştırmak ve şekerleme saatini rüyalarla doldurmak amacıyla yavru Kızgın Kuşlarla rüya baloncuklarını patlat. Her hafta yenileri eklenen, çözülmeyi beklenilen bir sürü eşi benzeri olmayan bulmacayla bir rüyayı aslında yaşayabilirsin!

Oynaması khadise; bütün hadise baloncukları patlatmak ve güçlendiricileri birleştirmekten ibaret. Aynı renkli rüya baloncuğu gruplarını patlatmak amacıyla dokun. Tek seferde yeterli sayıda baloncuk patlattığında, bir Red güçlendiricisi kazanırsın! Bir sıra baloncuğu patlatmak amacıyla Red’e dokun ya da iki Red’i birleştirerek, baloncukları dört yönde patlatan bir Chuck elde et. İki Chuck’ı birleştirerek ekstra etkili Bomb güçlendiricisini oluştur! Bebek Bomb şirin görünebilir; fakat patlayıcı enerjisi bir ekran dolusu baloncuğu bile temizleyebilir! Daha etkili güçlendiriciler yaratmak amacıyla tek seferde daha çok baloncuğu birleştir. Adete bir rüya!”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here