Ana sayfa PUBG PUBG Mobile Royale Pass’in 4. Sezonu Bugün Başlıyor

PUBG Mobile Royale Pass’in 4. Sezonu Bugün Başlıyor

730
PUBG Mobile Royale Pass'in 4. Sezonu Bugün Başlıyor

PUBG Mobile Royale Pass’in 3. sezonunu dün itibariyle sonlandırdı. Royale Pass’in 4. sezonu bugün başlıyor.

PUBG Mobile’ın Lig Sistemi Royal Pass’in 3. sezonu dün itibariyle sonlandı. Bugüm başlayacak 4. sezon, kullanıcıları meraklandırıyor. Android ve iOS platformunda tespit edilen PUBG Mobile, sunucular offline duruma gelmeden direkt olarak 4. sezona geçiş yapacak. Dün gece geç saatlerde yayınlanan güncelleme, tekrar bugün sabah erken saatlerde aktif duruma getirilecek.

4. sezon’un PUBG Mobile’ın Android ve iOS platformuna geleceği, oyun içi bir bildirim ile kullananlara duyurulmuştu. Yeni eşyaların ve özelliklerin güncelleme ile oyuna eklenebilmesi amacıyla PUBG Mobile’ın son versiyonuna sahip olmanız gerekliliğini unutmayın.

Güncelleme ile Sanhok haritasının dinamikleri değişecekken, vasıta olarak “scooter” da oyuna eklenecek. PC kullanıcılarını saatinde gerektiğince heyecanlandıran “Hardcore” modunun PUBG Mobile’a yarın itibariyle eklenecek olması, kullanıcıların sabırsızlanmasına yol açıyor. Tek atışlı, çok atışlı ve otomatik modlara sahip AR tüfeği M762 Beryl de yarın itibariyle PUBG Mobile’ın tüm haritalarında oynanabilmek üzere oyuna eklenecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here