Ana sayfa PC PUBG Mobile PC’den Nasıl Oynanılır? Sistem Gereksinimleri?

PUBG Mobile PC’den Nasıl Oynanılır? Sistem Gereksinimleri?

658
PUBG Mobile PC'den Nasıl Oynanılır? Sistem Gereksinimleri?

Günümüzün en popüler oyunlarından birisi haline gelen PUBG’nin mobil versiyonunu PC’de yani Bilgisayarda nasıl oyanaycağınızı söylüyoruz. İşte oynayabilmek için yapmanız gerekenler.

Dünya’yı kasıp kavuran Battle Royale oyunlarının en başında gelen PUBG’nin mobil versiyonunu, telefon ekranlarının büyümesiyle mobil oyun zevki artsa da bilgisayar gibi gerektiğince büyük ekran ve klavye üzerinden oynamak daha iyi bir oyun tecrübesi sunuyor.

PUBG Mobile’ı bilgisayardan oynamak amacıyla ilk yapmanız gereken bilgisayarınıza bir emülatör programsı kurmak. Bunun amacıyla “Nox player” isimli programlamayı sitesinden indirebilirsiniz. Nox Player uygulamasını indirdikten sonra PUBG Mobile’ın APK dosyasını Nox App Player üzerinde açmanız gerekecektir. Daha sonra programlamayı yüklemeye başlamak amacıyla APK dosyasına tıklayın. Bu prosedürü yapıldıktan sonra oyunu bilgisayar üstünden oynamaya başlayabilirsiniz.

PUBG Mobile PC'den Nasıl Oynanılır? Sistem Gereksinimleri?

Bir başka çözüm ise PUBG’nin dağıtıcı firması Tencent’in Game Buddy ismindeki emülatör programsını indirmek. PUBG mobil’i bulunduğu gibi bilgisayarınıza taşıyan programsın sağ üst köşesinde yer alan artı butonuna basarak eskiden indirmiş bulunduğunuz APK dosyasını açmanız gerekiyor. PUBG mobil’i APK dosyasını program üstünden açtıktan sonra oyunu oynayabilirsiniz. WASD tuşlarıyla karakterinizi yönlendirebilir, mouse şeklinde hareket ettirmek amacıyla klavyenizdeki “V” tuşunu kullanabilirsiniz.

PUBG Mobile PC'den Nasıl Oynanılır? Sistem Gereksinimleri?

Bu tür emülatör programlarını kullanan oyuncular ilk etapta klavye ve mouse ile mobil kullanıcılarına karşı ciddi anlamda avantaj kuruyorlardı. Tencent doğrulusunda oluşturulan düzenlemenin sonrasında emülatör programsını kullanan oyuncular yalnızca kendi arasında eşleşebiliyorlar. Bu sayede mobil oyuncular etkilenmiyor.

Emülatör programları iyi bir çözüm olarak görülüyor ancak kuvvetli donanıma sahip bilgisayara sahip olsanız bile oyun üstünde takılmalar ve kare atlamaları görülebildiğini de belirtelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here