Ana sayfa Instagram Instagram, Yanlışlıkla Yaptığı Değişiklikleri Yayınladı

Instagram, Yanlışlıkla Yaptığı Değişiklikleri Yayınladı

109
Instagram, Yanlışlıkla Yaptığı Değişiklikleri Yayınladı

Sosyal medya‘da neredeyse tüm günümüzü harcadığımız platform olan Instagram, yaptığı değişiklikleri yanlışlıkla yayınlayıp, geri iptal etti. Bu değişikliklere kullanıcılar tarafından tepkiler gecikmedi.

Facebook’un sahibi bulunduğu Instagram, geçen dakikalarda büyük ses getiren bir farklılık yaptı. Instagram’ın ana sayfasında dikey şeklinde bir akış bulunuyordu. Yani şahıslar takip ettikleri bireylerin attıkları videolar ve fotoğraflar arasında aşağıya ya da yukarı kaydırarak geziyor. İşte kısa vakit evvelce bunu değiştiren Instagram, vakitci beklenmedik bir ismim atarak yatay duruma getirdi.

Instagram, Yanlışlıkla Yaptığı Değişiklikleri Yayınladı

Ana akışı Hikayeler özelliğinde bulunduğu gibi yana doğru akar duruma getiren firma, bu farklılık yüzünden resmen topa tutuldu. Kullanıcılar bilhassa Twitter üzerinden atılan aşamaya olağanüstü bir reaksiyon göstermeye başladı. Olayın büyüdüğünü fark eden ve bir açıklama yapan şirket, bunun bir hata bulunduğunu açıkladı ve her bireyin ana akışını yeniden eski durumuna yani dikey yapıya döndürdü.

Instagram, Yanlışlıkla Yaptığı Değişiklikleri Yayınladı

Hal bu tür olunca en küçük bir farklılık bile olumlu ya da olumsuz büyük reaksiyon oluşturuyor. Firma bu yeni vakitci henüz hata diyerek geçiştiriyor fakat yatay akışın aktif olarak test edildiği açıkça görülüyor. Yeni prosese şahıslara seçim talihi tanıyarak geçeceği umut edilen firma, platformu her şekilde büyütmeye devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here