Ana sayfa Instagram Instagram, Videolarda Gezinme Barını Test Etmeye Başladı

Instagram, Videolarda Gezinme Barını Test Etmeye Başladı

63
Instagram, Videolarda Gezinme Barını Test Etmeye Başladı

Sosyal medya‘da en çok aktif kullanıcıya sahip platform olan Instagram’ın kullanıcılarının yıllardır beklediği özellik nihayet aydınlığa kavuştu.

Instagram, aylık 1 milyardan çok aktif kullanıcısıyla kuşkusuz ki dünyanın en büyük sosyal medya uygulamalarından biri. Bu büyüklüğe karşın uygulamada hâlâ geliştirilmesi gereken saklılık ve emniyet gibi konularda çoğu özellik var.

Facebook ve Instagram gibi büyük uygulamaların şimdilik yayınlanmamış özelliklerini keşfetmesiyle ünlü bir Twitter kullanıcısı, Instagram’a kullanıcıların uzun vakittir gelmesini beklediği bir özelliğin test adımında olduğunu keşfetti. Bu yeni özellik, Instagram’daki videoları dilediğiniz yerden oynatmanıza yarayacak bir video oynatma çubuğu getirecek.

“Instagram video barını test ediyor”

Video oynatma çubuğunun dışında Instagram’ın uygulamaya ‘güvenilen cihazlar’, ‘influencer hesapları’ ve ‘kötü içerikli yorumları engellemek adına oluşturulan yorumların evvelce kontrolden geçmesi’ gibi birkaç yeni özellik daha getirmesi planlanıyor. Bunların arasında ise en önemlisi, az evvelce bahsetmiş olduğumuz video oynatma çubuğu olarak göze çarpıyor.

Kaynak: 
https://www.phonearena.com/news/instagram-video-seek-bar-fast-forward-feature-testing_id114901

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here