Ana sayfa Instagram Instagram An İtibariyle Çöktü! Instagram’a Neden Girilmiyor?

Instagram An İtibariyle Çöktü! Instagram’a Neden Girilmiyor?

118
Instagram An İtibariyle Çöktü! Instagram'a Neden Girilmiyor?

Popüler fotoğraf ve video paylaşım ağı olan Instagram yeni güncellemeleri nedeniyle çöktü. Instagram’a girince “Akış Yenilenemedi” hatası veriliyor.

Zamanın nerdeyse büyük bir bölümünü harcadığımız sosyal medya hesabı Instagram çöktü mü? Instagram’a ne oldu? Soruları şu an en sık aratılan konulardan biri oldu. Instagram’a giren kullanıcılar akış yenilenmeyince büyük şok yaşadı.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Instagram çöktü mü ile ilgili şimdilik Instagram doğrulusunda bir açıklama yapılmadı. Nedeni belli olunca haber sitemizden bulabileceksiniz.

INSTAGRAM’DAN SAHTE TAKİPÇİ KARŞI MÜCADELE

Instagram, düzmece takipçi ya da beğeni getiren üçüncü parti uygulamalara karşı mücadele programını başlattı. Bugünden itibaren kullananlara ikaz mesajı gönderilecek ve bu tarz uygulamalarla kazanılan iletişimler kaldırılacak.Aylık aktif kullanıcısı dünya çapında toplam 1 milyarı, Türkiye’de ise 37 milyonu aşan Instagram’dan oluşturulan açıklamada, “Son zamanlarda, hesapların izleyicilerini suni olarak büyütmek amacıyla üçüncü doğrultu programları kullandıklarını gördük. İnsanlar Instagram’a her gün, gerçek iletişimler ve gerçek deneyimler yaşam sürdürmek amacıyla geliyor” denildi. Platformdaki iletişim ve deneyimlerin, asılsız etkinlikler doğrulusunda bozulmadığından emin olmanın Instagram’ın sorumluluğu bulunduğu belirti edilen açıklamada, orjinal olmayan beğeni, takip ve yorumlar yapan üçüncü doğrultu programların şirketin topluluk kurallarını ve kullanım şartlarını ihlal ettiği belirtildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here