Ana sayfa Fortnite Fortnite 7 Sezon Notları: İki Sevimli Evcil Hayvan Eklendi

Fortnite 7 Sezon Notları: İki Sevimli Evcil Hayvan Eklendi

353
Fortnite 7 Sezon Notları: İki Sevimli Evcil Hayvan Eklendi

Epic Games’ın bugün yayınladığı Fortnite 7. sezon ile yepyeni özellikler ve karakterler geldi. 7. sezon ile birlikte iki yeni evcil hayvan karakterleri geldi.

Fortnite Sezon 7 güncellemesi bundan sonra sahip olunan ve yeni içerikler ile doludur. Muhtemelen en önemlisi, iki yeni evcil hayvanın tanıtımı: Hamirez ve Remus. Birisi tombul ufak hamster: Epic, “Ona bir tekerlek verin ve en iyi arkadaşınız olacak.” diye açıklıyor. Hamirez, geniş gözlü ve sevgi dolu bir canlıdır. Bazen, tekerleğinden sallanır, düşer ve çok sevimli bir şekilde geri döner.

Bu arada Remus, “evcilleştirilmemiş ve korkusuz” olarak nitelendirilen bir husky’dir. Küçük bir sepet içersinde asılı kalıyor, sıksık değişik yönlere bakıyor ve arada sırada neler olduğuna bakmak amacıyla arka ayakları üstünde duruyor. Yine, evcil hayvan tercihine bir diğer sevimli ek. Hamirez ve Remus’un her ikisi de alçakta görebileceğiniz alternatif görünümlere sahiptir.

Yeni evcil hayvanlar Fortnite Sezon 7’nin sunmuş olduğu özelliklerden yalnızca birkaçı. Yeni Battle Pass, Battle Stars’ı puanlamak amacıyla zorluklar yaparak kilidini açabilecek 100’den çok kozmetik ürün içeriyor.

İstediğiniz bir şeyi belirleme ederseniz, bunu elde etmenin en iyi yolu bu zorlukların üstesinden gelmeye başlamaktır. Sezon 7, Hafta 1’in zorlukları şimdi sahip olunan ve bunlardan biri gerektiğince zor. Bir dizi yasak yerde dans etmenizi gerektirir ve nerede olduklarını bilmiyorsanız, saatlerce vakit geçirebilirsiniz. Dans etme konusnda size basit gelsin.

Sezon 7 ile beraber gelen Fortnite’a bir diğer yeni ek de Creative. Bu, Sezon 6 esnasında denenen Playground modunun bir uzantısıdır. Artık oyunu başlattığınızda, Battle Royale ve Save The World ile beraber üçüncü bir alternatif bulacaksınız. Creative’de oyunculara, kendi zevklerine göre Fortnite deneyimleri oluşturabilecekleri kendi adaları verilir. Bu tek başına ya da arkadaşlarla yapabilir ve kreasyonlar oturumdan oturuma kaydedilir. Burada Fortnite Creative ile ilgili daha çok bilgi edinebilirsiniz. Hem de Fortnite Sezon 7 hakındaki detayları ve yama notlarını buradan öğrenebilirsiniz.

FORTNİTE 7. SEZON (HAMİREZ)

Fortnite 7 Sezon Notları: İki Sevimli Evcil Hayvan Eklendi Fortnite 7 Sezon Notları: İki Sevimli Evcil Hayvan Eklendi Fortnite 7 Sezon Notları: İki Sevimli Evcil Hayvan Eklendi

FORTNİTE 7. SEZON (REMUS)

Fortnite 7 Sezon Notları: İki Sevimli Evcil Hayvan Eklendi Fortnite 7 Sezon Notları: İki Sevimli Evcil Hayvan Eklendi Fortnite 7 Sezon Notları: İki Sevimli Evcil Hayvan Eklendi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here