Ana sayfa Fortnite Fortnite 7. Sezon Notları: Fortnite, Creative Modu Getirdi

Fortnite 7. Sezon Notları: Fortnite, Creative Modu Getirdi

394
Fortnite 7. Sezon Notları: Fortnite, Creative Modu Getirdi

Epic Games, Fortnite’a 7. sezon ile birlikte oyunculara oyun tasarımı ve arkadaşlarıyla eşsiz bir Fortnite deneyimini sunmak adına, yeni modu olan Fortnite Creative’i yeni sezon ile tanıttı.

Epic Games, oyunculara oyun tasarlama ve arkadaşlarla eşi benzeri olmayan Fortnite deneyimleri oluşturma fırsatı verecek yeni bir mod olan Fortnite Creative’i duyurdu. Fortnite Creative 13 Aralık’ta oynanacak. Ama Sezon 7 Battle Pass’ı olanlar 6 Aralık’tan itibaren başlayabilecekler.

Epic, “Bu, Fortnite dünyasını deneyimlemek amacıyla görülmemiş bir yol. Oyunları tasarla, ada çevresinde yarış, arkadaşlarınla yeni yöntemlerle harp ve hayalindeki Fortnite’ı inşa et. Yaptığınız her şey kendi özel adanızda oluyor.” diyor.

Epic, yeni özellikler eklemeyi ve önümüzdeki güncellemelerde Fortnite Creative’e iyileştirmeler gerçeklştirmeyi planladığını söyledi. “Battle Royale ve Save the World gibi, bu işi daha büyük ve daha iyi duruma getirmeye kararlıyız” diye açıkladı.

Videoda da belirtildiği gibi Epic, Fortnite Creative’in ilk kez kullanıma sunulmasının “pürüzlü” olduğunu ve Battle Pass ile erken başlamak isteyenleri teşvik etmesini umuyor. Fortnite Sezon 7, 6 Aralık’ta başlayacak ve onunla beraber yeni Battle Pass sahip olunan olacak. Fortnite Creative’e erken erişimin yanı sıra Battle Pass, sezon sürdüğü müddetçe her hafta belirli bir grup zorlukların oynanmasını sağlar. Buna karşılık bu, Battle Stars’ı daha süratli büyütebilecekleri ve daha süratli kozmetik kilidini açabilecekleri manasına geliyor.

Fortnite Creative modu, Epic Games’in oyuncuları oyuna geri dönmeye teşvik etmesinin çoğu yolundan biridir. Şirket hem sundukları deneyimlerin değişikliğini hem de çeşitliliğini artırmaya çalışmıştır. Bundan kaynaklanan başarılar, bir iş olarak Epic üstünde bir tanınmış tesir oluşturmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here