Ana sayfa Çıkacak Oyunlar Yerli Yapım Hayatta Kalma Oyunu: Era of Newborns

Yerli Yapım Hayatta Kalma Oyunu: Era of Newborns

965
Yerli Yapım Hayatta Kalma Oyunu: Era of Newborns

Tamamen Türk geliştiriciler tarafından geliştirilen yerli hayatta kalma oyunu “Era of Newborns” çok yakında Steam mağazasında satışa sunulacak.

Uzun süredir üzerinde uğraşılan, survival piyasasına bomba gibi bir giriş yapması beklenen yerli oyun piyasasında adını duyurmaya başlamaya Hazırlanan Era of Newborns karşınızda. Halen daha çok yoğun saatlerle geliştirilmesi devam eden bu oyunun, henüz çıkış tarihi belli değil.

Bizim tahminimize göre bu tarih 2019 başları olacak gibi duruyor.

Oyunun konusu, daha çok ilaç satmak için hastalıklar icat eden mafyaların dünyayı nasil kaosa sürükledikleri hakkında. Bilim adamları kendi ürettikleri bir virüsten yeni bir salgın başlattı. Bu salgın her geçen gün insanlığın sonunu bir adım daha yaklaştırıyordu. Daha sonradan tedavisini
bulmaya başlasalar da her şey için çok geçti. Ürettikleri bu virüse bağışıklılığı olanlar “yenidoğanlar” olarak isimlendirildi. Ve böylelikle oyunumuzun da ismi olan Yeni Doğanların Çağı başlamış oldu. Dodi Game Studios Kurucusu Dogan Oral ve Ekibiyle Geliştirilen Era Of Newborns yerli oyun piyasasına Girmeye hazırlanıyor

Steam: https://store.steampowered.com/app/991740/Era_Of_Newborns/

Yeni Doğanların Çağı (Era of Newborns) Tanıtım Videosu

Yeni Doğanların Çağı (Era Of Newborn) Dünyadaki savaşlar artık dünyaya zarar vermeye başlamıştı Daha Çok İlaç Satmak İçin Hastalıklar İcat Eden büyük ilaç mafyaları artık son damlayı aştı ve insanlıgın sonuartık çok yakındı. 2028 yılında ilaç mafyalarının bilim adamlarıveba ile bilinmeyen birvirüsten yeni bir salgın başlattı. Bu virüs 2028 tarihinde dünyaya çabucak yayıldı, Kısırlık ve birçok hastalıgı yanındagetiriyordu. 2028 yılında 20 yıllık ömürleri ve yeni dogan cocuklarin virüse bağşıklıkları olugunu farkettiler ardından tedavi çalışmaları başlattılar ama herşey için çok geçti. Bağışıklığı olan insanları (yenidoğan) olarak isimlendirdilerve artık yeni bir çağın başlayacagını kabul ettiler Şimdi yıl 2048’de YENİ DOĞANLARIN ÇAĞI BAŞLADI.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here