Ana sayfa Çıkacak Oyunlar Gearbox Software, Borderlands 3’ü Resmen Duyurdu!

Gearbox Software, Borderlands 3’ü Resmen Duyurdu!

179
Gearbox Software, Borderlands 3'ü Resmen Duyurdu!

Açık dünya mekanikleri ile oyun dünyasında gündem olan oyun Borderlands’in geliştirici şirketi Gearbox, oyunu resmen duyurdu.

Açık dünya mekanikleri ve karakter tasarımlarıyla oyun dünyasının gündeminde olan seri Borderlands’in yeni halkasına ait Mask of Mayhem isminde ilk video dün yayınlanmıştı. Şimdi ise oyun amacıyla yeni bir tanıtım videosu sunan Gearbox, video ortamında oyunda karşılaşacağımız karakterlere yer vermiş. Oyunun tekrar classic Borderlands heyecanına sahip olacağı düşünülürken, videoda oyunda tespit edilen yenilikleri de görüyoruz.

Gearbox Software, Borderlands 3'ü Resmen Duyurdu!

Çekirdek kitlesini oluşturmayı başaran seri, birtakım dinamikleriyle Destiny serisine bile ilham vermişti. Komik karakterlerinin yanısıra sürükleyici öyküsü ve FPS dinamikleriyle oyuncuların gönlünde taht kuran seri, co op esaslı eğlenceyi diğer bir boyuta taşıyordu. Fakat son oyunlarında seriye pek çok yenilik koyamayan geliştiriciler, bu nedenden ötürü oyuncuları biraz üzmüştü. Yeni oyunda bizleri nelerin beklediğini merak ediyoruz.

Gearbox Software, Borderlands 3'ü Resmen Duyurdu!

Karakter sınıfları konusu ile ilgili devrimlere imza atan geliştirici ekip, bakalım yeni oyunda bizler nasıl bir öykü gösterecek? Hem de Gearbox ekibinin yeni Borderlands haricinde yeni bir oyun üstünde daha çalıştığı söyleniyor. Bu oyunun ne olacağı henüz belli değil. Fakat yeni oyunun Borderlands’ten sonra pazara çıkacağı kesin. Belki de Gearbox, yeni Borderlands oyunuyla beraber üstünde çalıştığı saklı projeyi de yarın açığa çıkartır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here