Ana sayfa Çıkacak Oyunlar Rage 2’nin Hile Listesi Kendisinden Önce Çıktı

Rage 2’nin Hile Listesi Kendisinden Önce Çıktı

299
Rage 2'nin Hile Listesi Kendisinden Önce Çıktı

14 Mayıs 2019 tarihinde piyasaya sürülecek olan Rage 2 oyununa ait hile kodları ortaya çıktı.

Bethesda Softworks firmasının yayınladığı Rage 2, 14 Mayıs’ta satışa çıkacak. Bütün platformlarda olacağı söylenen oyunun hileleri meydana çıktı. Hatta bu hileleri oyunun amacıyladeki bir sihirbazdan almanıza da izin verilecek.

Hileler, bugünümüzde pek çok oyunun birer gerçeği, oyuncuların sevdiği dilden bahsetmek gerek görülürse “kanser eden” bir durum. Valve ne kadar Steam’e VAC sistemi kurmuş olsa da başta; Counter-Strike: Global Offensive, PUBG gibi rekabetin çok yüksek bulunduğu, oyuncuların saatlerini harcadığı oyunlarda hileciler çok çok karşımıza çıkıyorlar. VAC sistemi hilecileri banlasa da, oyun sektörüyle beraber paralel olarak büyüyen hile sektörü yardımıyla sıksık bir çözüm bulunuyor. Hatta birtakım oyuncuların profesyonel bir şekilde hile kullandığı biliniyor.

Rage 2 ise muazzam bir şekilde hileleriyle gündemde. İşin en acayip ebatı ise oyunun üretici firmasının bu hileleri paylaşıyor olması. İnanmayanlar da isterlerse buradan bakabilirler. Yalnız hileden hoşlanmayan oyuncuların içi rahat olsun. Bilindiği üzere Rage 2 tek oyunculu bir oyun. Ortaya çıkan hilelere istikbal olursak;

He’s On Fire

Bu hile aktifleştiği vakit ünlü oyun seslendirici Tim Kitzrow’un sesini duyacaksınız.

Git Gud

Bu hile ise bütün düşmanları tek vuruşlar düşürmenizi sağlar. Düşmanlarınız amacıyla hiç de adil olmayan bu hile size tanrılık özelliği verir.

Son of Thor

Thor’un oğlu hilesini aktifleştirdiğiniz vakit ise size yaklaşan düşmanlarınızı elektrik tesiri altına alırsınız ve karakterinizin elektriği artar.

Klegg Support​

Size bir dost verir. Fakat bunun yarar mı sağladığı yoksa zarar mı verilen tartışmalara açık.

Phoenix Rejector Seat

Galiba üreticileri bile namacıyla bu kadar saçma bir hile yaptıklarını anlamamış durumdalar. Çünkü bu hile normalde oyuncuyu atik bir hareket amacıyla araçtan atması gerekirken, beklenenin tam tersine oyuncuyu bulunduğu yere bırakıp arabayı atıyor.

Bakalım 14 Mayıs’a kadar bizleri daha neler bekliyor ve o tarih geldiği vakit nelerle karşılaşacağız.

Kaynak: 
https://www.webtekno.com/rage-2-hile-listesi-h66050.html

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here