Ana sayfa Twitch Twitch’te Eşine Şiddet Uygulayan Kişi Tekrar Banlandı

Twitch’te Eşine Şiddet Uygulayan Kişi Tekrar Banlandı

237
Twitch'te Eşine Şiddet Uygulayan Kişi Tekrar Banlandı

Avusturalya’lı bir Twitch yayıncısı geçtiğimiz Aralık ayında canlı yayın üzerinde Fortnite oynarken eşi tarafından çağırıldığı için eşine şiddet uygulayan MrDeadMoth Twitch’ten tekrar banlandı.

Twitch‘te canlı yayınşa battle royale oyunu Fortnite oyunu oyanyan yayıncı eşi tarafından yemeğe çağrılıyor, duruma öfkelenen şahıs eşine canlı yayında şiddet uyguluyor. Şiddet görüntüleri kameralara yansımasa da, izleyenler Avustralyalı yayıncı ve karısının arasında geride bıraktığımız bağrışmalara, ve yayıncının karısının üstüne yürümesine tanık olmuştu.

Twitch'te Eşine Şiddet Uygulayan Kişi Tekrar Banlandı

Yaşanan bu olayların sonrasında, Twitch’ten banlanan MrDeadMoth, bir vakit sonra Twitch’te yine yayın yapmaya başladı.

Twitch'te Eşine Şiddet Uygulayan Kişi Tekrar Banlandı

Geçtiğimiz ay gerçekleşen şiddet olayının sonrasında canlı yayından banlanan Avustralyalı yayıncı bir vakit sonra yinedan Twitch’te canlı yayın yapmaya başladı. Ancak, eşine şiddet uygulayan yayıncının yinedan canlı yayın yapmaya başladığını gören izleyiciler, MrDeadMoth’u Twitch’e şikayet etti.

Sosyal medya üzerinden reaksiyon gösteren kullanıcılar, Twitter resmi Twitch hesabına, “Karısını döven adam yinedan yayın yapmaya başladı, bu nasıl izin verirsiniz” diyerek bu hale reaksiyon gösterdi. Bu reaksiyonlerin sonrasında, Canlı yayında Fortnite oynayan yayıncı ikinci kez Twitch’ten banlandı. Böylece reaksiyon çeken Twitch yayıncısının, yayıncılık kariyeri sona ermiş gibi görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here