Ana sayfa Twitch Twitch’te 2018 Yılının Yıldızı “Ninja” Oldu

Twitch’te 2018 Yılının Yıldızı “Ninja” Oldu

394
Twitch'te 2018 Yılının Yıldızı

Twitch üzerinde oyunlar ile ilgili içerikler yayınlayan Ninja, 2018 yılının Twitch yıldızı oldu.

Amazon’un bir yan kuruluşu olan Twitch Interactive’in sahibi bulunduğu canlı akış video platformu olan Twitch, ilk olarak Haziran 2011’de kullanmak mümkün duruma geldi. İnternet alemine çıkış yaptığı vakitten beri fazlasıyla ilerleyen Twitch, ülkemizde de gerektiğince süregelen durumda. Oyun yayını yapan yayıncılar bir yana, yalnızca sohbet ile yayınlarını devam ettiren ve büyük kitlelere hitap eden yayıncılar da Twitch platformunda büyük yer kaplıyor.

Twitch'te 2018 Yılının Yıldızı "Ninja" Oldu

Twitch’in oyun yayıncılarından en bilineni ve aynı vakitte Twitch üstünde en çok izlenmeye sahip olan yayıncı Ninja, yayınlarına sürat kesmeden devam ediyor. Kariyerine, 2014 senesinde HALO oyunundaki ustalığını kanıtlayarak başlayan Ninja, asıl çıkışını 2017 senesinde pazara sürülen Fortnite oyunu ile gerçekleştirdi.

Battle Royale temalı Fortnite oyununda gerektiğince başarılı olan Ninja, oyunlardaki başarısının yanında, renkli saçlarıyla da tanınıyor. Şu aralar mavi saçlı bir yayıncı görürseniz onun Ninja bulunduğuna emin olabilirsiniz. 27 yaşında olan Ninja, gerçek adıyla Richard Tyler Blevins, yayınlarında terminatör misali başarılı oyunculuğunun yanı sıra hoş sohbetiyle de izleyenleri kendisine çekiyor.

Twitch'te 2018 Yılının Yıldızı "Ninja" Oldu

Bu sene içerisinde, yayınlarında rastgele bir kadınla birlikte oynamayacağını bildiren Tyler “Ninja” Blevins bunun, evliliğini koruma hedefiyle aldığı bir karar bulunduğunu söylüyor. ABD’de gerektiğince ünlü talk show sunucuları “Jimmy Fallon”ın ve “Ellen”ın şovlarına da katılmış tespit edilen Tyler “Ninja” Blevins, sahip bulunduğu başarılar sebebiyle 2018’in Twitch senedızı seçildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here