Ana sayfa Twitch Twitch Yayıncısı, Canlı Yayında Karısına Şiddet Uyguladı

Twitch Yayıncısı, Canlı Yayında Karısına Şiddet Uyguladı

154
Twitch Yayıncısı, Canlı Yayında Karısına Şiddet Uyguladı

Avusturalya’lı Twitch yayıncısı MrDeadMoth canlı yayın üzerinden Fortnite oynarken, karısı yemeğe çağırınca şiddet uyguladı.

Avustralyalı Twitch yayıncısı MrDeadMoth’un canlı yayınında izleyenleri şok eden bir hadise yaşandı. Geçtiğimiz günlerde, Fortnite canlı yayını yapan Avustralyalı yayıncı, kendisini yemeğe çağıran karısına canlı yayında şiddet uyguladı. Şiddet görüntüleri kameralara yansımasa da, izleyenler Avustralyalı yayıncı ve karısının arasında geride bıraktığımız bağrışmalara, karısının çığlık seslerine tanık oldu.

Canlı yayın platformu Twitch, garip hadiselara sahne olmaya devam ediyor. bütün dünya genelinde milyonlarca, oyuncunun izlediği canlı yayın platformunda vakit vakit üzücü hadiselara da tanık olmak olası oluyor.

Twitch Yayıncısı, Canlı Yayında Karısına Şiddet Uyguladı

MrDeadMoth isimli Avustralyalı Twitch yayıncısı, kendisini yemek amacıyla çağıran karısını evvelce sakince reddetti, karısının ısrarcı tavrı üstüne ve yayıncının üstüne karton koli fırlatması üstüne denetimini kaybeden Fortnite yayıncısı MrDeadMoth karısının üstüne yürüdü, kameralar dışında yaşanan hadiseda, MrDeadMoth’un hamile karısının ve 2 yaşındaki çocuklarının çığlıkları canlı yayına yansıdı.

Karısı ile tartışıp daha sonra canlı yayına devam etmeye çalışan MrDeadMoth tartışmanın ve şiddetin alevlenmesi üstüne canlı yayınına ve Fortnite’a ara vermek mecburiyetinde kaldı. Bu vakanın sonrasında MrDeadMoth Twitch hesabı askıya alındı.

İşte Twitch Yayıncısı MrDeadMoth’un Karısına Uyguladığı Şiddet Görüntüleri:

https://youtu.be/7yHy0gcZ11Y

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here