Ana sayfa Teknoloji Türk Telekom’dan Mobil İnternet Paylaşımı Hakkında Açıklama!

Türk Telekom’dan Mobil İnternet Paylaşımı Hakkında Açıklama!

51
Türk Telekom'dan Mobil İnternet Paylaşımı Hakkında Açıklama

Son günlerde epeyce tartışma ve tepkilerin hedefi olan mobil internet paylaşımının ücretli olması hakkında bir açıklama ise Türk Telekom tarafından yapıldı.

Turkcell’in yeni senede mobil interneti değişik cihazlarla paylaşmanın (Hotspot) 9 TL gibi bir ücrete tabi olacağını açıklaması ardından ortalık ciddi anlamda karışmıştı. Kamuoyunun tepkisinin ardındannda Turkcell de geri ismim atmak halinde kalmış ve ‘Hızlı Giriş’ isminde ilginç bir sistemle karşımıza çıkmıştı. Dün paylaştığımız haberin detaylarına derhal aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Vodafone’un ‘hotspot’ özelliğinden rastgele bir şekilde ücret almayacağını açıklamasının ardındannda, Türk Telekom da resmi bir açıklama yaptı ve hotspot’un ücretli olmayacağını duyurdu.

TÜRK TELEKOM’UN HOTSPOT İÇİN YAPTIĞI RESMİ AÇIKLAMA:

“Akıllı cep telefonlarında bulunan ve ‘hotspot’ olarak adlandırılan ‘Kişisel Erişim Noktası’ özelliğinin kullanımına 1 Ocak 2019’dan itibaren ücret getirileceği tartışmaları üzerine abonelerimizin doğru bilgilendirilmesi adına aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.

Türk Telekom, müşterilerinin kendi mobil internet paketlerini dizüstü bilgisayar, tablet gibi farklı cihazlarla “Kişisel Erişim Noktası/ Hotspot” özelliğini kullanarak farklı cihazlarla paylaşmalarından herhangi bir ücret talep etmemektedir.

Ayrıca Türk Telekom’un, herhangi bir Wi-Fi (kablosuz internet) ağına erişimin olmadığı durumlarda kullanıcıların cep telefonları vasıtasıyla ‘hotspot’ özelliğini kullanarak aygıtlarını internete bağlayabilmelerinde herhangi bir aygıt sayısı sınırlaması da bulunmamaktadır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here