Ana sayfa Teknoloji 2019 Yılında Mobil İnternet Paylaşımı Paralı Oluyor!

2019 Yılında Mobil İnternet Paylaşımı Paralı Oluyor!

78
2019 Yılında Mobil İnternet Paylaşımı Paralı Oluyor!

2019 yılına mutlu bir şekilde girmeyi ve ülkemizin internet konusundaki devrimsel bir dönemine gireceğiz derken, karşımıza çok garip masraflar çıkmaya başladı.

Sosyal medya hesaplarında şu son saatlerde şok etkisi yaratacak bir haber dolaşmaktadır. Bizim dahi ilk duyduğumuzda şaka zannettiğimiz, yeni senede mobil verinizi rastgele birisi ile paylaşmanın paralı olacağı haberi operatörler doğrulusunda onaylandı.

Aylık paketiniz her ne olursa olsun bundan böyle 15 Ocak 2019 tarihinden itibaren arkadaşlarınızla ve/veya ailenizle paylaştığınızda, operatörünüz tarafından sizden kullanım ücreti alınacaktır. Bu kararın üç büyük operatörün ortak kararı bulunduğu ve aynı anda tüm kullanıcılar amacıyla istikbal bir program bulunduğunu belirtelim.

Tabi bu durum sahte habercilik, ortalığı ayağa kaldırmak için yapıldığını düşünen bazı kullanıcılar Turkcell müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiler:

Gördüğünüz üzere Turkcell müşteri temsilcisi bu hali onaylamış durumda. Fiyatın başka iki operatörde de aynı olup olmayacağı belirsiz fakat ilk gelen ücret 9 TL olarak görülüyor. Açıkçası sözün bittiği yerdeyiz. Operatörler ve internet sağlayıcıları, fiyatlardan dolayı tepkili olanlara ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyor gibi görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here