Ana sayfa Teknoloji Türk Telekom AKN’siz İnternet Paketlerine İndirim Yaptı!

Türk Telekom AKN’siz İnternet Paketlerine İndirim Yaptı!

167
Türk Telekom Yeni AKN'siz İnternet Paketlerine İndirim Yaptı!

Türkiye’de en çok kullanılan internet sağlayıcısı olan Türk Telekom yeni yıldan sonra çıkaracağı AKN’siz internet paketlerine indirim uyguladı.

Geçtiğimiz hafta ortamında Superonline’ın AKK’siz (Adil Kullanım Koşulları olmaksızın) yeni paketlerini ve bu paketlere ait yeni fiyatlarını duyurmasının sonrasında Türk Telekom cephesinden de benzer kalitede bir program geldi. AKN’siz (Adil Kullanım Noktasız) internet paketi fiyatlarını açıklamasının sonrasında Türk Telekom, internet fiyatlarında indirime gitti.

Türk Telekom Yeni AKN'siz İnternet Paketlerine İndirim Yaptı!

AKN’siz tanımalerinde tespit edilen 50Mbps, 35Mbps ve 24Mbps hızlarının dışında tekrar AKN’siz 16Mpbs, 12Mbps ve 6Mbps hızlarını da bundan sonra kullanıcılarına yayınlayan Türk Telekom, hızlar için:

  • 16Mpbs 89.90TL
  • 12Mbps 84.90TL
  • 6Mbps 69.90TL fiyatlarını belirlemiş durumda.

Fibernet/Hipernet Full Limitsiz kampanyası kapsamında tespit edilen 8Mbps internet sürati seçeneğindeki 79.90TL fiyat etiketinde farklılığa gitmeyen Türk Telekom, 59.90TL fiyatıyla 4Mbps internet sürati sunmuş olduğu paketini ise kaldırmış gibi gözüküyor. Diğer internet sağlayıcılarının da yeni AKN’siz internet paketi fiyatlarını en yakın vakitte duyurmasını bekliyoruz. Geçen fiyatlara göre daha ideal fiyatlarla karşımıza çıksalar da güncellenen tanıma ücretlerinin de reaksiyon çekmeye devam etmesi bekleniyor.

KAYNAK: https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/turk-telekom-internet-zammini-bir-miktar-geri-cekti-2909877/ 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here