Ana sayfa Teknoloji Türk Telekom, AKN’siz Fiyat Tarifelerini Açıkladı

Türk Telekom, AKN’siz Fiyat Tarifelerini Açıkladı

51
Türk Telekom, AKN'siz Fiyat Tarifelerini Açıkladı

1 Ocak 2019 itibariyle yürürlüğe girmesi beklenilen AKN’siz internet dönemi ile ilgili korkulan fiyat tarifeleri gerçek oldu.

1 Ocak 2019 tarihinden itibaren AKN’siz internet devresi başlıyor. Bir vakit evvelce hem Superonline hem de Türk Telekom cephesinden, AKN’siz devreye geçişte rastgele bir koşul ve koşul aranmadan, ek kota ya da değişik paketlere geçiş gibi baş karıştırıcı haller olmadan direkt geçiş olanağı sağlanacağı duyurulmuştu.

Geldiğimiz noktada, sahip olunan internet aboneliğinin taahhütü vakitnler amacıyla rastgele bir problem bulunmuyor. Mevcut aboneler, alabileceği maksimum süratı, ay ortamında rastgele bir AKN ya da kotaya takılmadan ve ekstra bir fiyat ödemeden kullanacaklar. Fakat yeni abone olacaklar amacıyla belirtiler fiyatlar resmen dudak uçuklatıyor.

Türk Telekom, AKN'siz Fiyat Tarifelerini Açıkladı

TÜRK TELEKOM’UN AKN’SİZ İNTERNET PAKET FİYATLARI:

  • 4 Mbps : 59,90 TL
  • 6 Mbps : 69,90 TL
  • 8 Mbps : 79,90 TL
  • 16 Mbps : 92,90 TL
  • 24 Mbps : 119,90 TL
  • 35 Mbps : 149,90 TL
  • 50 Mbps : 249,90 TL
  • 100 Mbps : 335,90 TL

Yukarıdan da görebileceğiniz üzere en ucuz fiber internet (24 mbps) tanımasinde taban fiyat tam 120 TL olarak güncellenmiş durumda. Yukarıdaki fiyatların bütününün 24 ay taahhütlü fiyatlar olduğunu ve her tanıma amacıyla ilk senenin sonundan itibaren 10 TL çok ödemeniz gerekeceğini belirtelim. Yayınlanan fiyat listesinin tamamına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Örnek olarak en düşük sürat limiti olan 4 Mbps internet amacıyla ilk 12 ay vakitsince ayda 59.90 TL, ileri 12 ay amacıyla ayda 69.90 TL ödemeniz gerekiyor. Fiyatlara ve süratlara bakınca, resmen AKN değil de yalnızca AKN’li tanımaler kaldırılmış gibi duruyor. Nitekim bu kadar fiyat farkı sunarak esasen AKN’siz tanımaler kullanılabiliyordu.

Tarife açıklandığından beri hem sosyal medyada hem de tanımanin paylaşıldığı platformlarda reaksiyonlar çığ gibi büyüyor. Sizler de belirtiler tanıma ile alakalı yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here