Ana sayfa Çıkacak Oyunlar The Last of Us Part 2’nin Çıkış Tarihi Sızdırıldı!

The Last of Us Part 2’nin Çıkış Tarihi Sızdırıldı!

287
The Last of Us Part 2'nin Çıkış Tarihi Sızdırıldı!

PlayStation 4 oyuncularının en çok beklediği oyunlardan birisi olan The Last of Us Part 2’ye ait çıkış tarihi hakkında bilgiler ortaya çıktı.

Son olarak E3 Sony Konferansı ortamında kusursuz bir oynanış videosu paylaşılan ve PS4 sahiplerinin dört gözle beklediği The Last of Us Part 2, bir süredir sırra kadem basmış gibiydi. Sony’nin oyunu PS5’e kaydıracağı iddiaları iyiden iyiye dillendirilirken, Amazon İtalya kısa süreliğine çıkış tarihini açık etti.

The Last of Us Part 2'nin Çıkış Tarihi Sızdırıldı!

Amazon İtalya’nın The Last of Us Part 2 sayfası, kısa bir süreliğine oyunun çıkış tarihini 29 Mart 2019 olarak listeledi. Bu durumun Twitter’da yayılmasının ve oyuncular doğrulusunda fark edilmesinin derhal sonrasında çıkış tarihi siteden kaldırıldı.

The Last of Us Part 2'nin Çıkış Tarihi Sızdırıldı!

Açıkçası bu tarihin gerçekçi olduğunu hiç ama hiç düşünmüyoruz. Bunun iki gerekçesi var: Birincisi Sony, 3 ay sonra çıkacak olan gelmiş işlemiş en büyük serilerinden birinin ‘hype’ derecesini bu kadar düşük tutmuş olamaz. Diğer sebep ise geçen senenin Aralık ayında, üretici Noughty Dog oyunun %60’lık kısmının fakat bittiğini söylemişti. Bu kadar kısa bir sürede oyunun kalan %40’lık diliminin bitmiş olması çok da mümkün değil.

Şunu da unutmamak lazım ki bu tür ‘sızıntılar’ genellikle ateş olmayan yerden çıkmamış duman gibidir. Çok yakın vakitte oyuna dair bir şeyler duyacağımıza emin olabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here