Ana sayfa Çıkacak Oyunlar Residen Evil 2 Remake’ın Demo Sürümü 11 Ocak’ta Çıkıyor

Residen Evil 2 Remake’ın Demo Sürümü 11 Ocak’ta Çıkıyor

67
Residen Evil 2 Remake'ın Demo Sürümü 11 Ocak'ta Çıkıyor

2019 yılında heycanla beklenilen Resident Evil 2 Remake’ın uzun süren geliştirme süreci sonrasında 17 Ocak itibariyel piyasaya sürülecek.

PS4, Xbox One ve PC platformlarına çıkacak olan yapım, bizlere ikinci oyunu tekrardan anlatacak. Diğer bir yandan aynı DMC5’te bulunduğu gibi yeni oyun amacıyla bir demo yayınlanması bekleniyor. Geçtiğimiz haftalarda Microsoft Store’da oluşturulan sızıntıya göre oyunun demosu 11’inde çıkacak. Mağazada listelenen bu demo, ardından ansızın silinmişti. Eğer bu sızıntı gerçek olursa oyunun demosunu Cuma günü oynayabileceğiz.

Residen Evil 2 Remake'ın Demo Sürümü 11 Ocak'ta Çıkıyor

Resident Evil 2 Remake’in demosu ne vakit çıkacak?
DMC5 amacıyla yarım saatlik bir demo sunan Capcom, RE2 Remake amacıyla tekrar aynı adımları atabilir. Son olarak sızdırılıp listelenen sayfada yazan açıklama ise şu şekildeydi;

  • Bu özel olarak ayarlanmış demo, yeni tekrardan geliştirilen Resident Evil 2’yi deneyimlemenize izin verir, fakat uyarılırsınız: Ölümden sonra dilediğiniz kadar çok kez devam edebilirsiniz fakat, demoyu tamamlamak amacıyla sadece 30 DAKİKA süreniz kalır.
  • Raccoon Polis Departmanının sunmuş bulunduğu bütün bulmacaları çözmeye çalışın. Seçim senin! Başlangıçta 1998’de pazara çıkan Resident Evil 2, bütün vakitların en ikonik oyunlarından biri olarak istikbal kuşak konsollar amacıyla tekrardan tasarlandı.
  • Leon Kennedy ve Claire Redfield’i yeni bir üçüncü kişi görüşünü kullanarak denetim edin. Capcom’un tescilli RE Engine’ini kullanarak etkileyici bir şekilde tekrardan inşa edilen Raccoon City’nin zombi istilası altındaki bölgelerini keşfedin.
  • Oyunda yeni bulmacaları, hikayeleri ve bölgeleri Not: Bu demo 1/31/2019 tarihine kadar kullanabilirsiniz. Oturum açmış olmanız ve aktif bir internet bağlantınız olması gerekir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here