Ana sayfa PlayStation PlayStation 1 Temalı Ayakkabı Satışa Sunuldu

PlayStation 1 Temalı Ayakkabı Satışa Sunuldu

110
PlayStation 1 Temalı Ayakkabı Satışa Sunuldu

Amerika’nın profesyonel basketbol ligi NBA’da Oklahoma City Thunder formasını terleten yıldız basketbolcu Paul George ve PlayStation, yeni PlayStation 1 temalı basketbol ayakkabısını satışa çıktığını duyurdu.

Playstation 1 temasından ve renklerinden ilham alınarak geliştirilen PG 2.5 x PlayStation Colorway isimli ayakkabı amacıyla bir de tanıtım filmi yayınlandı. PlayStation 1 temalı PG 2.5 Playstation Colorway spor ayakkabı tanıtım filmini, alttaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

PlayStation 1 Temalı Basketbol Ayakkabısı Duyuruldu

NBA basketbol oyuncularının spor ayakkabıları ile özdeşleşmesi Michael Jordan ile doruk yaptı diyebiliriz. Daha sonra kendi markasını da meydana getiren Jordan, kendinden sonra gelen nesillere de ilham oldu.

Günümüzde bundan sonra pek çok basketbolcunun büyük firmalarla ortaklaşa tasarladıkları ve pazara sürdükleri, kendi isimleri ile anılan ayakkabı tasarımları var. Bu isimlerden biri de NBA’de Oklahoma City Thunder’ın formasını giyen şutör gard Paul George. Paul Geroge. Kendi adının baş harflerini taşıyan yeni basketbol ayakkabısını duyurdu. Bu ayakkabı. Playstation 1’in classic ren tonundan ve tasarımından ilham alınarak oluşturuldu. PG 2.5 x PlayStation Colorway isimli ayakkabı, 1 Aralık’ta satışa sunulacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here