Ana sayfa PlayStation BİM, Uygun Fiyata PlayStation 4 ve RDR2’yi Satacak

BİM, Uygun Fiyata PlayStation 4 ve RDR2’yi Satacak

1101
BİM, Uygun Fiyat'a PlayStation 4 ve RDR 2'yi Satacak

BİM marketler zinciri 1 Şubat’a özel aktüel ürünler listesini yayınladı. Listede, PlayStation 4’ün 500 GB’lık modelini ve yanında Red Dead Redemption 2 hediyesi ile beraber satacak.

Mağaza zincirleri, kullananlara teknolojik mamülleri ideal fiyatlarla sunmaya devam ediyor. Bir süredir devam eden bu uygulama, insanlar doğrulusunda yoğun ilgi görmeyi başarınca, süreklilik kazandı. Artık her hafta açıklanacak olan mamüllerin listesi, teknoloji severler doğrulusunda merakla bekleniyor. Teknolojik mamüller aynı vakitte ülkemizdeki kurlardan ötürü çok uçuk fiyatlara tekabül ettiği amacıyla, BİM gibi mağazaların yaptığı bu kampanya, teknoloji severlere seçenek oluşturuyor. BİM’in önümüzdeki haftanın aktüel listesi, daha çok oyun tutkunlarını heyecanlandıracak gibi görünüyor. Hala PS 4 sahibi olmaya ve olmak isteyen oyun severler, bu hafta BİM’in PS 4 ve RDR 2 fırsatından yararlanabilecekler.

BİM, Uygun Fiyat'a PlayStation 4 ve RDR 2'yi Satacak

BİM marketler zincirinde, 1 Şubat 2019 tarihinde satışa çıkacak olan teknolojik mamüllerin listesi, oyun tutkunlarının hoşuna gidecek. 500 GB kapasiteli PS4 Slim, 1 adet oyun kolu ve Red Dead Redemption 2, önümüzdeki haftanın listesinde ilgi çekiyor. Yeni bir konsol alma kanaati ortamında olanlar amacıyla çok iyi bir fırsat olacak olan bu kampanya, fiyatıyla da ilgi çekiyor. Normal şartlarda, PS4 Slim’in fiyatı bin 800 – bin 900 TL arasında değişiyor. BİM 2 bin Tl fiyatla, 469 TL’lik Red Dead Redemption 2’yi de verince, daha iyi bir imkân sağlamış oluyor.

Yine oyuncuları sevindirecek bir başka ürün, Trust Carus oyuncu kulaklığı. Yine önümüzdeki haftanın aktüel listesinde yer alan Trust Carus oyuncu kulaklığı, dış kısımda ses denetim ve mikrofonu sessize alma gibi özellikler sunuyor. Satın alabilmek isteyenler, BİM’den 125 TL karşılığında kulaklığa sahip olabilecekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here