Ana sayfa Donanım Nintendo, 2019 Yılı İçerisinde Yeni Bir Konsol Tanıtacak

Nintendo, 2019 Yılı İçerisinde Yeni Bir Konsol Tanıtacak

155
Nintendo, 2019 Yılı İçerisinde Yeni Bir Konsol Tanıtacak

Oyun sektörüne 1989 yılında tanıttığı Game Boy oyun konsolu ile hayatımıza geçiş yapan Nintendo, bu yıl içinde yeni bir Switch cihazı tanıtacak.

Oyun sektörüne kritik girişini 1989 senesinde sunduğu Game Boy oyun konsolu ile sağlayan Nintendo, 1998 senesinde gelindiğinde 56 bit renk desteğine sahip Game Boy Color ile efsane bir çıkış sergilemişti. Japonya odaklı konsol üreticisi, 2017 senesinde pazara sürdüğü yeni ve dijital Nintendo Switch oyun konsolunun daha ucuz bir versiyonunu bu sene ortamında tanıtacak.

Nintendo’nun malzeme sağlayıcıları yardımıyla meydana çıkan verilere göre Nintendo, bu sene ortamında tuşlarının üstüne sabit ve cihazdan ayrılamaz bulunduğu yeni ve ucuz bir Switch oyun konsolu tanıtacak. Yeni Nintendo Switch’in donanım özelliklerine ya da fiyatına dair ne yazık ki rastgele bir net bilgi bulunmuyor fakat cihazın 199 dolardan satışa sunulabileceği ön görü ediliyor.

Nintendo, 2019 Yılı İçerisinde Yeni Bir Konsol Tanıtacak

Teknolojinin sıksık geliştiği bugünümüzde mobil oyun konsollarını görmek gerektiğince zorlaştı. Şirketin tanıtacağı yeni oyun konsolunun ise bu bağlamda en çok 14-15 milyon adet satılması bekleniyor. Tanıtıldıktan sonra Nintendo’nun yeni ideal fiyatlı Switch oyun konsolunun tekrar 2019 senesi ortamında satışa çıkacağı düşünülüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here