Ana sayfa Fortnite Ninja, Fortnite’ta Hile Yapan Bir Oyuncuyu Suçüstü Yakaladı

Ninja, Fortnite’ta Hile Yapan Bir Oyuncuyu Suçüstü Yakaladı

339
Ninja, Fortnite'ta Hile Yapan Bir Oyuncuyu Suçüstü Yakaladı

Twitch üzerinde genellikle Fortnite oyunları oynayan Ninja, başındaki hileciler ile bir hayli sıkışmış olsada canlı yayın esnasında bir hileciyi suçüstü yakaladı.

Geçtiğimiz ayın sonunda, Turner ‘Tfue’ Tenney’in resmi bir turnuvada bir hacker doğrulusunda öldürülmesi (oyunda tabii ki) neticesi mühim sayıda hacker oyundan banlanmıştı. Fakat halen oyunda cirit atan çoğu hileci mevcut, bunlardan birisi de Ninja’nın canlı yayınında karşımıza çıktı.

Geçtiğimiz zamanlarda yaptığı canlı yayında, Fortnite’ta ölen Ninja oyundan çıkmayarak maçı izlemeye devam etti. Yaklaşık 100 metre mesafeden, görmediği bir oyuncuyu hack kullanarak öldüren bir diğer oyuncuyu gören Ninja, hali derhal Epic Games’e rapor etti.

Epic Games cephesininin kısa vakit ortamında oyuncuyu banladığı belirtiliyor. Elbette Ninja gibi dev bir isimin bu hali fark etmesi de mevzuya derhal müdahil olunmasında fazlasıyla etkili oldu. Bununla beraber Epic, bilhassa son dönemde hackerlara ciddi bir harp açmış halde ve fark edildiği anda vakitsiz olarak hesaplar kapatılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here