Ana sayfa Çıkacak Oyunlar Mount & Blade II: Bannerlord’a Ait Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

Mount & Blade II: Bannerlord’a Ait Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

305

Mount & Blade II: Bannerlord’a ait yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Mount & Blade II: Bannerlord’un yapım aşamasına ait bilgilerin yanı sıra, oyunun yeni ekran görüntüleri oyuncuların beğenisine sunuldu.

Mount & Blade II: Bannerlord’tan Yeni Ekran Görüntüleri

Şu sıralar oyunda yer alacak olan, mekanlar sahne tasarımları üstüne çalıştığını bildiren geliştirici Gündüzhan Gündüz, M&B 2: Bannerlord ile alakalı sizi en çok heyecanlandıran şey nedir? sorusuna şu yanıtı veriyor.

“Bannerlod’un en beğendiğim yönü, önceki Mount & Blade oyunlarına göre daha çok ordu adedi ile daha geniş alanlarda savaşabilmek. Daha geniş alanlarda savaşmak, daha çok taktik alternatifi ve istiklal sağladığından, oyunu daha eğlenceli ve eğlenceli bir duruma getiriyor. Hem de Bannerlord’daki mevsim sistemi aslında güzel bir özellik. Soğuk ve çetin geride bıraktığımız bir kışın ardından, baharda ağaçların ve çimenlerin canlılığı ve hareketliliği içinizi açıyor!”

Bannerlord ile alakalı hala bir çıkış tarihi verilmedi. Fakat yeni ekran görüntüleri paylaşıldı. Paylaşılan ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ:

  • İşlemci: Intel i3-2100 / AMD FX-6300
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Intel HD 4600 / Nvidia GT730 / AMD R7 240
  • Depolama: 40 GB kullanılabilir alan

Mount & Blade II: Bannerlord'a Ait Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı Mount & Blade II: Bannerlord'a Ait Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı Mount & Blade II: Bannerlord'a Ait Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here