Ana sayfa Çıkacak Oyunlar Just Cause 4’ten Film Tadında Neşeli Bir Fragman Geldi

Just Cause 4’ten Film Tadında Neşeli Bir Fragman Geldi

77

Just Cause serisinin son oyunu olan Just Cause 4’ün yeni tanıtım videosu yayınlandı. Gerçek oyuncular kullanılarak hazırlanan tanıtım videosu, izleyenleri güldürmeyi başardı.

Akıllara zarar aksiyon sahneleriyle tanınan ve oyunculara tam bir heyecan fırtınası vaat eden Just Cause serisi, bugüne kadar yayınlanan oyunlarıyla büyük bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Serinin dördüncü oyunuyla aksiyon civarını bir üst kademeye çıkarmak amacıyla hazırlanan Avalanche Studios, oyuna çoğu yeni ekipman eklerken, hortum çıkarma gibi özelliklerle ana karakterimizi tam bir canavara dönüştürdü.

Bugün itibarıyla oyunun yayıncısı Square Enix ise Just Cause 4 amacıyla gerçek oyuncular kullanılarak hazırlanan bir video yayınladı. Videoda Rico Rodriguez’in tek başına bir askeri üssü ele geçirmesi husus alınırken, videoda saldırıdan ardından anlatıldı. Oyunda yer alacak bir diğer karakter olan Gabriela Morales’in yaralı askerlerden yaşananları öğrenme çabalarını gösteren “One Man Did All This? (Bunu tek bir adam mı yaptı?)” başlıklı video, komik sahneler içeriyordu.

Rico’nun dördüncü oyunda kullanabileceği kimi özelliklerin gösterildiği, Gabriela Morales karakterinin ise bütün bu yapılanlara inanmadığı o enteresan ve keyifli videoyu ise derhal yukarıdan izleyebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here