Ana sayfa İpucu Hadi Bilgi Yarışması 3 Aralık 2018 İpucu Cevabı

Hadi Bilgi Yarışması 3 Aralık 2018 İpucu Cevabı

143
Hadi Bilgi Yarışması İpucu Cevabı

Turkcell’in katkılarıyla geliştirilmiş ve milyonlarca aktif kullanıcısı bulunan Hadi Canlı Bilgi Yarışması, bugün Vakıf Emeklilik’in katkısıyla ödül 20.000 TL’dir.

Klavyesiz.com ekibi olarak sizlere hergün sunduğumuz Hadi Bilgi Yarışmasının ipucu cevaplarını bugün tekrardan sizlere sunuyoruz. Turkcell tarafından geliştirilen “Hadi” instagram hesabından duyurduğu günün ipucu sorusu olan, %25 devlet katkısı ile desteklenen, uzun vadeli birikim aracı nedir sorusu kullanıcılar tarafından merak ediliyor.

Hadi’nin 3 Aralık 2018 tarihli saat 20:30’da yapacağı ‘Vakıf Emeklilik’ katkısıyla 20.000 TL para ödülü dağıtacaktır.

HADİ İPUCU SORUSU: Damlaya damlaya göl olur diyen hadiciler burada mı? Çünkü bugünün ipucu, birikim yapmayı seven ve yarınını düşünen hadiciler için geliyor. %25 devlet katkısı ile desteklenen, uzun vadeli birikim aracı ne olabilir?

Hadi Bilgi Yarışması 3 Aralık 2018 İpucu Cevabı

HADİ İPUCU CEVABI: Bireysel Emeklilik (BES)

HADİ CANLI BİLGİ YARIŞMASI NEDİR?

Hadi Bilgi Yarışması, Turkcell’in katkılarıyla geliştirilmiştir. Hadi uygulamasını Android ve iOS tabanlı cep telefonlarınıza indiriyorsunuz. Uygulamaya girdiğiniz de sizlere belirli saatler göstermektedir. Bu saatler arasında uygulamaya girip canlı yayın ile izlediğiniz soru-cevap sayesinde para kazanıyorsunuz. Soruların süresi 10 saniyedir. 10 saniye içerisinde soruya cevap vermemeniz halinde jokeriniz var ise tek sefer olmak üzere kullanabilirsiniz. Jokeriniz yok ise oyundan maalesef eleniyorsunuz. Hadi’ye ait jokerler Bip uygulamasından ve arkadaşlarınızı davet ettiğinizde kazanılır.

HADİ’DEN PARA NASIL KAZANILIR?

Hadi uygulamasını indirip, saat; 12:30 ve 20:30’da yapılan yarışmalara katılarak, yarışmada 12. soruya gelip doğru cevabı verirseniz, günün belirlenmiş ödül miktarı bölüşerek hesabınıza akatarılır. Tabi doğru bilen tek kişi siz olursanız bütün para sizin olacaktır.

HADİ BUGÜN’E KADAR NE KADAR PARA DAĞITTI?

Mobil program üstünde canlı, sunuculu ve gerçek para menfaatli bilgi yarışması ‘Hadi’ ile kazanma heyecanı BiP’te başladı. Turkcell’den oluşturulan bildirime göre yarışmalarda 165 bin TL’nin üstünde mükafat dağıtıldı. Mobil cihazlardan oynanabilen, canlı yayında para menfaatli bilgi yarışması fikri ile yola çıkan Vipme, BiP’in stratejik iş ortağı olarak ‘Hadi Bilgi Yarışması’ ile kullanıcılar bundan sonra diledikleri yerden mobil cihazlarıyla yarışıp, para mükafatlerinin sahibi olabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here