Ana sayfa İpucu Hadi Bilgi Yarışması 1 Aralık 2018 İpucu Cevabı

Hadi Bilgi Yarışması 1 Aralık 2018 İpucu Cevabı

170
Hadi Bilgi Yarışması İpucu Cevabı
Hadi Bilgi Yarışması İpucu Cevabı

Hergün klavyesiz.com üzerinden, Turkcell’in ‘Hadi Bilgi Yarışması’nın verdiği ipucuların cevaplarını bulabileceksiniz. Konuyu daha fazla uzatmadan size detaylıca anlatalım.

Hadi bilgi yarışmasının 1 Aralık 2018 tarihli saat: 20:30’da gerçekleştireceği 40.000TL’lik canlı hadi bilgi yarışmasının ipucusunu Turkcell’in bir diğer uygulaması olan TV+’ın Instagram hesabından duyurdu. Ipucu’da verilen soru şu şekildedir;

HADİ İPUCU SORUSU: Biz Size Döneriz filminin başrol oyuncuları hangi karakteri canlandırıyor?

HADİ İPUCU CEVAP: HANDE SORAL: LALE – ÇAĞLAR ERTUĞRUL: AKIN

BİZ SİZE DÖNERİZ FİLMİN ANA KONUSU NEDİR?

Yönetmen koltuğunda Doğa Can Anafarta’nın oturduğu yerli yapım Biz Size Döneriz’in başrollerini Hande Soral, Bestemsu Özdemir, Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram paylaşıyor. Film üniversiteden yeni mezun olmuş altı gencin iş ararken hayata tutunma ve kendilerini bulma çabasını ele alıyor. ‘Biz Size Döneriz’ filmi, Akın, Lale, Defne, Yusuf, Nur ve Cahit adında üniversiteden yeni mezun olmuş altı yakın arkadaşın İstanbul’da iş bulma ve hayatlarındaki en ciddi başlangıçlar için ilk adımlarını atma hikayesini anlatıyor. Yeni mezun her gencin iş görüşmelerinde yaşadıklarını başarılı tespitlerle anlatan film, bu dönemde yaşanan aşkları, gençlik heyecanlarını, ihanetleri de işin içine katarak, gençlerin kendilerini bulma hikayesini beyazperdeye taşıyor.

HADİ CANLI BİLGİ YARIŞMASI NEDİR?

Hadi Bilgi Yarışması, Turkcell’in katkılarıyla geliştirilmiştir. Hadi uygulamasını Android ve iOS tabanlı cep telefonlarınıza indiriyorsunuz. Uygulamaya girdiğiniz de sizlere belirli saatler göstermektedir. Bu saatler arasında uygulamaya girip canlı yayın ile izlediğiniz soru-cevap sayesinde para kazanıyorsunuz. Soruların süresi 10 saniyedir. 10 saniye içerisinde soruya cevap vermemeniz halinde jokeriniz var ise tek sefer olmak üzere kullanabilirsiniz. Jokeriniz yok ise oyundan maalesef eleniyorsunuz. Hadi’ye ait jokerler Bip uygulamasından ve arkadaşlarınızı davet ettiğinizde kazanılır.

HADİ CANLI BİLGİ YARIŞMASINDAN PARA NASIL ÇEKİLİR?

Hadi Bilgi Yarışmasından, soruları doğru cevaplayarak kazanacağınız paralar hesabınıza yansır. Bu parayı çekbilmeniz için minimum 20TL bakiyenizin oluşması gerekmektedir. 20 TL Bakiyeyi geçtiğiniz halde “Banka Hesabı Ekle” kısmından banka iban ad-soyad bilgilerinizi girdiğiniz zaman paranız hesabınıza aktarılır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here