Ana sayfa PlayStation God of War’ın Yönetmeni, Genişleme Paketleri Hakkında Açıklama Yaptı

God of War’ın Yönetmeni, Genişleme Paketleri Hakkında Açıklama Yaptı

216
God of War'ın Yönetmeni, Genişleme Paketleri Hakkında Açıklama Yaptı

2018 yılının en iyi oyunu olarak seçilen God of War’ın yönetmeninden genişleme paketleri hakkında çok ilginç bir açıklama geldi.

TGA 2018’de senenin en iyi oyunu mükafatını alan PS4 özel oyunu God of War’a bir genişleme paketi gelip gelmeyeceği merak husussuydu. Oyuncuların da bu yönde talepleri bulunduğu bir gerçek. bir süredir tartışılan husus God Of War’un yönetmeni Cory Barlog’a hususştu. Cory Barlog, God Of War’a bir genişleme paketi gelip gelmeyeceği ile alakalı sorulan soruya enteresan bir cevap verdi.

Kinda Funny’un GameOverGreggy Show isimli Youtube programına katılan God Of War’un yönetmeni Cory Barlog, genişleme paketi fikirlerinin bulunduğunu fakat bu fikirlerin çok iddialı bulunduğunu belirtti. “Genişleme paketi amacıyla aslında çok uçuk fikirlerim vardı. Fakat bu fikirler çok çok iddialıydı” dedi.

Barlog genişleme paketi fikirlerinin gerektiğince büyük bulunduğunu hem de tek başına bir oyun olacak kadar iddialı bulunduğunu belirtti. Cory Barlog’un açıklamalarına bakacak olursak, ileride bir God of War genişleme paketi gelecekmiş gibi görünmüyor. Barlog bu iddialı fikirlerini God Of War’ın devam oyununa saklayacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here