Ana sayfa PC God of War 3’ü PC’de Oynayabilmek Artık Mümkün Olacak

God of War 3’ü PC’de Oynayabilmek Artık Mümkün Olacak

1568
God of War 3'ü PC'de Oynayabilmek Artık Mümkün Olacak

PlayStation 3’ün PC emülatörü olan RPCS3’e gelen güncelleme ile birlikte oyuncuların en çok oynamak istedikleri oyun olan God of War 3’ü artık oynayabilecekler.

Senelerdir tasarlanan RPCS3 adlı PlayStation 3 emülatörü bundan sonra daha iyi bir durumda çalışıyor. Çoğu oyunu çalıştırmayı başaran RPCS3, PlayStation 3’ün özel oyunlarını çalıştırmakta kuvvetlik çekiyordu. PC oyuncularının en çok oynamak istediği oyunlardan bir tanesi olan God of War 3, son güncellemeyle beraber PC’de oynanabilir oldu. Yayınlanan videoya göre oyun PC platformunda gerektiğince kesintisiz oynanabiliyor. Yine de birtakım sahnelerde FPS’in 20’lere düştüğünü görüyoruz.

Fakat oyunu oynamak isteyen oyuncular, bu tarz düşüşleri göz ardı edecektir. God of War serisinin en çok sükse yapan oyunlarından bir tanesi olarak gösterilen üçüncü oyun, Kratos’un Yunan mitolojisindeki öyküsine son veriyordu. Son olarak PlayStation 4 platformunda oyuncuların karşısına çıkan God of War, seriyi öykü manasında baştan aşağıya değiştirmişti.

Hala oyunu yüksek FPS orantısında çalıştırmak amacıyla geliştirmelere devam eden yazılımcılar, büyük ihtimalle bu yıl oyunu 60 FPS standardına taşıyacaktır. Son olarak emülatörü kullanmak amacıyla kuvvetli bir sisteme gereksiniminiz olduğunu belirtelim. Aksi taktirde oyunları pek verimli çalıştıramayabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here