Ana sayfa Fortnite Fortnite’taki Danslara Dava Üstüne Dava Açılıyor

Fortnite’taki Danslara Dava Üstüne Dava Açılıyor

297
Fortnite'taki Danslara Dava Üstüne Dava Açılıyor

Fortnite’ın geliştiricisi Epic Games’in son günlerde telif haklarıyla açılan davalar ile başı dertte.

Oyun sektörüne Temmuz 2018’de gerektiğince süratli ve net bir giriş yapan Battle Royale oyunu Fortnite, başka Battle Royale oyunlarından kendine çektiği kitleyle bulunduğu yolda emin bir şekilde ilerliyor. Oyununu sıksık güncel tutan Fortnite, her hafta getirdiği yeniliklerle oyuncuları Fortnite dünyasına bağlamaya devam ediyor.

Fortnite'taki Danslara Dava Üstüne Dava AçılıyorFortnite'taki Danslara Dava Üstüne Dava Açılıyor

Fortnite’ta oyuncuların kendilerini ifade etmek amacıyla karakterlerinde kullanabileceği dans figürleri bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar ciddi bir oyunun yanısıra karakterlerini dans ettirebileceği gerektiğince keyifli bir oyuna da Fortnite yardımıyla sahip olmuş oluyorlar. Dans figürleri çoğu kullanıcının dikkatini çekiyor fakat Fortnite’ın başı, oyunda bulundurduğu dans figürleriyle dertte zirâ Fortnite, gerçek hayatta başkalarına ait olan dans figürlerini oyununda kullanıyor.

Dünya genelinde ünü olan; 2 Milly, Fresh Prince of Bel-Air aktörü Alfonso Ribeiro, Tom Jones’un Carlton dansı, Russell Horning’in Flossing dans hareketi (Fortnite’ta Floss diye geçiyor) gibi dans faaliyetlerini oyununa kopyalayan Epic’ten davacılar, bu dans faaliyetlerinin oyundan kaldırılmasını talep ediyor. Fortnite’ın açılan davalarla başının dertte bulunduğu aşikâr fakat Fortnite hala net bir ismim atmış değil.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here