Ana sayfa Fortnite Fortnite’ın 7. Sezonu Fortnite Creative Yarın Geliyor

Fortnite’ın 7. Sezonu Fortnite Creative Yarın Geliyor

84
Fortnite'ın 7. Sezonu Fortnite Creative Yarın Geliyor

Milyonlarca kullanıcıya sahip Fortnite severlerin heycanla beklediği oyunun yeni sezonu, yepyeni özellikleriyle birlikte yarın geliyor.

Milyonlarca oyunseverin tutkunu bulunduğu Fortnite oyununun yaratıcısı Epic Games, her yıl bulunduğu gibi bu yıl de oyunseverlerin meraklı bekleyişlerine değecek bir yenilikle geliyor.

Online oyunlar aleminde PUBG ile beraber öncülük koltuğunda tespit edilen Fortnite’ın 7. sezonu yarın geliyor. Daha evvelce pazara sızan haberlerden sonra, husus ile alakalı resmi açıklama sonucunda yapıldı. Fortnite Creative ismi ile istikbal olan 7.sezonun ilk haftasında, “Battle Pass” sahipleri özel bir adaya erişim hakkına sahip olacak. Kullanıcılar bu adaya arkadaşlarını çağrı edebilecek; özel oyunlar tasarlayıp, kendi tasarladıkları oyunlarda yarışabilecekler. 13 Aralık tarihinde her oyuncu özel adaya erişim imkânına sahip olacak ancak yalnızca Battle Pass sahipleri arkadaşlarını adalarına çağrı edebilecekler.

Fortnite'ın 7. Sezonu Fortnite Creative Yarın Geliyor

İlk haftaların test modu olarak değerlendirileceği oyunda, adından da anlaşılabileceği üzere; kullananlara, yaratıcılıklarını kullanarak kendi dünyalarını, kendi oyun platformlarını ve kendi oyun modlarını oluşturma olanağı sunulacak.

Fortnite’ın yaratıcılarının istikbalteki amacı ise bir gün kullananlara kendi “Fortnite”larını yaratabilme olanağı sağlamak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here