Ana sayfa Fortnite Fortnite’a Bir Dans Davası Daha Açıldı!

Fortnite’a Bir Dans Davası Daha Açıldı!

180
Fortnite'a Bir Dans Davası Daha Açıldı

Fortnite’ın son günlerde yaptığı güncellemeler ile getirdiği yeni dans hareketleri sonrası ünlü dans sahipler yapımcısı Epic Games‘a dava üstüne dava açıyorlar.

Geçtiğimiz zamanlarda YouTube’da bir kanal amacıyla Fortnite’ta oluşturulan dansını puanlayan, dansı yapmaya çalışanları notlayan BackPack Kid, bu videonun üzerinden 2 hafta dahi geçmemişken düşünce değiştirmişe benziyor. Backpack, Epic Games’e dava açmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz zamanlarda Fresh rolündeyken yaptığı Carlton dansının çalındığını söyleyerek Epic Games’e yüklü bir tazminat davası açan Alfonso Riberio’nun ardından, şimdi de Backpack Kid’ten dava geliyor. Katy Perry’nin çoğu kareografisinin altında imzası tespit edilen Russell Horning, geçen zamanlarda bir YouTube kanalına misafir olarak dansıyla alakalı yorumlarda bulunmuştu.

Videodan da görebileceğiniz üzere oyundan görüntülerle dansı yorumlayan Horning, durumdan hiç de rahatsız görünmüyordu. Görünen o ki geçen zamanlarda davaların artması, para kokusunu alan dans sahiplerini bir bir dava açmaya itiyor. Bakalım bu ‘dans telifi’ olaylarının sonu nasıl gelecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here