Ana sayfa YouTube YouTube, Kullanıcılara Video İndirme Öneri Özelliğini Sundu

YouTube, Kullanıcılara Video İndirme Öneri Özelliğini Sundu

199
YouTube, Kullanıcılara Video İndirme Öneri Özelliğini Sundu

En büyük video paylaşım ağı YouTube’a gelen yeni güncelleme sonrasında, yeni bir özelliği devreye soktu. Bundan böyle YouTube, kullanıcılarına video indirme önerileri sunacak.

Bir ay kadar süren testlerin sonunda, YouTube’un kullananlara video indirme tavsiyeleri gönderdiği yeni özellik bugün yayınlandı. Bu yeni özellik şimdilik bütün kullananlara ulaşmamış olsa da hem iOS’ta hem de Android’de büyük bir kitleye ulaştı bile. Henüz çoğu kullanıcı tavsiyelerin mantıklı olarak sunulmadığını düşünüyor fakat şimdilik çok yeni olduğundan ötürü bu çok dert sayılmaz. Bunun yanı sıra YouTube’un bu yeni özelliğini Netflix’in tavsiye sistemine benzeten kullanıcılar da oldu.

Sistem, kullanıcıların daha evvelce indirdikleri videoların çeşitlerine göre yeni video indirme tavsiyeleri vererek çalışıyor. Eğer akıllı telefonunuz bir Wi-Fi ağına bağlıysa güncelleme oldukça kendi kendisine yapılmış olabilir.

Video tavsiyeleri yayınlayan bu yeni özelliği kullanmak istemezseniz ayarlarınızı denetim ederek basitçe dönem dışı bırakabilirsiniz. Bunun için, profilinizin Ayarlar sekmesine girin ve oradan da Arka Plan ve İndirilenler seçeneğini seçin. Daha sonra açılan ekrandaki “İndirme Tavsiye Et” seçeneğinden özelliği dönem dışı bırakabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here