Ana sayfa YouTube PewDiePie’in Rewind 2018 Videosu En Çok Beğenilen Oldu

PewDiePie’in Rewind 2018 Videosu En Çok Beğenilen Oldu

116
PewDiePie'nin Rewind 2018 Videosu En Çok Beğenilen Oldu

YouTube‘da en çok aboneye sahip olan PewDiePie, 2018 Rewied videosu ile yeni bir rekora daha imza atmış oldu.

YouTube’da en çok abone kitlesine sahip olan PewDiePie, YouTube’un 2018 Rewied videosunun rekor dislike alması sonucu kendisinin yaptığı 2018 Rewied videosu ile YouTube’da en çok beğeni alan video oldu. PewDiePie’nin “YouTube Rewind 2018 ama daha iyisi” adlı videosu, şuanda 6.9 milyon beğeni almış durumda. Video yaklaşık 35 milyondan fazla izlenme sayısına ulaşmış durumda.

PewDiePie’ın 35 milyon izlenilmiş Rewind 2018 videosu, müzik videoları dışında YouTube’da en çok beğenilen video olarak zirveye oturdu.

YouTube’un hersene geleneksel bir şekilde düzenlediği “YouTube Rewind”da 2018’in videosunu paylaşmış ve çok büyük tepki çekmişti. 6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan YouTube Rewind videosu 157 milyondan fazla kişi tarafından izlenilmişti. Durum öyle ki video toplamda 14 milyon kişinin verdiği dislike ile YouTube’da tarihin en kötü “YouTube Rewind” videosu olarak tarihe geçmişti.

Bu durumun üstüne PewDiePie’ın da videoya tepki amacıyla “YouTube Rewind 2018 ama daha iyisi” adlı video hazırlayıp yayınladı. PewDiePie’ın yayınladığı video 6 gün üzerinden geçmesine rağmen 35 milyondan fazla izlenme ve 6.9 milyon beğeni aldı.

PewDiePie’ın hazırladığı Rewind videosu orjinalinden daha fazla ilgi görmesinin sebebi, 2018 yılında YouTube’da yaşananları çok doğru bir şekilde anlatması kendisine takdir toplattırdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here