Ana sayfa Fortnite Fortnite 7. Sezon Kar Teması ile Ortaya Çıktı

Fortnite 7. Sezon Kar Teması ile Ortaya Çıktı

348
Fortnite, 7. Sezon Kar Teması ile Ortaya Çıktı
Fortnite Kar Teması

PUBG’yi gerisinde bırakmayı başaran ve ödüllere doymayan Fortnite, bu hafta itibariyle 6. sezon’a veda edecek ve 7. sezon ile yeni sızıntılarıda beraberinde getiriyor.

Fortnite 6. Sezon bu hafta sona eriyor, bu da tanınmış battle royale oyununun 7. sezonu gelmek üzere demek. Önceki sezonlarda yaptığı gibi, geliştirici Epic Twitter’da Sezon 7 amacıyla ilk görseli paylaştı ve sezonun bu hafta bir kar temasıyla başlayacağını doğruladı.

Resmi Fortnite Twitter hesabı tweetledi; “Sert bir buz yayılıyor…Sezon 7’ye 3 gün”. Bu, yeni sezonun 6 Aralık Perşembe günü başlayacağı, Sezon 6’nın resmi olarak sona erdiği gün bulunduğu manasına geliyor. Bu sezonlar arasında normalden çok daha kısa bir boşluk var; tipik olarak, Sezon 6’da bulunduğu gibi, bir sezonun sona erdiği ve bir diğerinin başladığı vakit arasında en azından bir iki gün oluyordu.

Tweet ilaveten oyuncuların konuştuğu gibi Fortnite Sezon 7’nin bir tür kış ilişkisine sahip olacağını da onaylıyor. Ekteki görüntü bunu daha da güçlendiriyor, zira oyuna gelen yeni skinlerden biri olacak olan esrarengiz buz gibi bir siluete sahip. Bu yeterli olmamışsa, resmin sağ doğrultusunda ilaveten bir kayak pisti ya da bir yamaçtan aşağı snowboard yapan karakter görebilirsiniz.

Oyuncular ilk olarak, adanın etrafındaki okyanusta uzak bulutların göründüğünü fark ettiklerinde, Sezon 7’nin kış temalı olacağını konuşmaya başlamışlardı. O vakitdan beri, adadaki sıcaklığın düştüğüne dair diğer ince açıklanan de vardı ve oyuncular daha evvelce anlatılan bulutların gerçekte yavaşça yaklaşan bir buzdağını örttüğünü keşfettiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here