Ana sayfa Fortnite Epic Games’a Yeni Bir Dans Davası Daha Açıldı

Epic Games’a Yeni Bir Dans Davası Daha Açıldı

261
Epic Games'a Yeni Bir Dans Davası Daha Açıldı

Epic Games’a son zamanlarda Fortnite’ta bulunan dans hareketlerine dava üstüne dava açılıyor. Açılan davalara bir yenisi daha eklendi.

Dünya genelinde nerdeyse hiçbir ülkede ‘dans patenti’ diye bir şey olmadığı amacıyla oyunda çoğu figürü kullanan Epic Games, ardı ardına patlayan dans davalarıyla boğuşuyor.

Geçtiğimiz yıldan beri tabir-i caizse dava manyağı olan Epic Games, şimdi de Orange Shirt Kid’in ailesi ve avukatlarıyla uğraşmak zorunda. Fortnite’ın en ikonik danslarından biri olan Orange Justice (orijinal adı Random) figürlerinin kendine sorulmadan ve izin alınmadan kullanıldığını bildiren aile, parasal ve manevi tazminat davası açtı.

Yukarıdaki ‘enteresan’ dansla başlayan macera, şimdi gerektiğince yüklü bir tazminat davasına dönüşmüş oldu. Eğer Orange Shirt Kid ve ailesi davayı kazanırsa, dalga geçilen bir dansla başlayan hüzünlü macerada yüklü bir para kopararak mutlu sona ulaşmış olacaklar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

1 YORUM

  1. İzinsiz Değil Bu çoçuk fortnite dans yarışmasında 28 inci oldu ama epic games dansı beyendi çoçuğu üzmemek için 4 season savaş biletine koydu bu durum yüzünden annesi siber zorbalığa uğradı haberi bilmedem haber yapmayın artık

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here