Ana sayfa Epic Store Epic Games Store’da Yeni Bir Ücretsiz Oyun Daha Belli Oldu

Epic Games Store’da Yeni Bir Ücretsiz Oyun Daha Belli Oldu

72
Epic Games Store'da Yeni Bir Ücretsiz Oyun Daha Belli Oldu

Steam’a rakip olarak kendi oyun satış mağazasını açan Epic Games’ın, oyuncuları platformuna çekmeye kararlı. 2019’un ilk günlerinde tekrardan bir oyunu ücretsiz olarak sunacak.

Epic Games, açtığı Epic Store adındaki oyun satış mağazası üzerinde, en son 28 Aralık’ta oyuncularına Super Meat Boy oyununu ve daha öncesinde de hayatta kalma oyunu olan Subnautica’yı ücretsiz olarak vermişti.

Epic Games Store'da Yeni Bir Ücretsiz Oyun Daha Belli Oldu

Epic Games Store, önümüzdeki hafta ücretsiz vereceği yeni oyunlarını duyurdu. Epic Store’a kayıtlı olan kullanıcılar için 10 Ocak – 25 Ocak 2019 tarihleri arasında hikayesiyle öne çıkmayı başaran, Giant Sparrow tarafından geliştirilen What Remains of Edith Finch’i ücretsiz olarak oyunculara vereceği belirtildi.

Epic Games Store'da Yeni Bir Ücretsiz Oyun Daha Belli Oldu

What Remains of Edith Finch oyunu şuan da Steam üzerinde 31 TL’ye satılan oyun, çok enteresan ve duygusal olan hikeysiyle tanınıp ve sevilen oyunun, Bafta gibi çok önemli ödülün de sahibidir. Metacritic puan ortalaması 89 olan olan What Remains of Edith Finch, 25 Nisan 2017’de yayımlanmıştı. Oyunu ücretsiz olarak dağıtıma sürmesi beklenilen Epic Games Store ise piyasaya çok hızlı giriş yaptığını belirtebiliriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here