Ana sayfa Epic Store Steam’de 24 TL Satılan Oyun Epic Store’da Ücretsiz Oldu

Steam’de 24 TL Satılan Oyun Epic Store’da Ücretsiz Oldu

240
Super Meat Boy

Steam’a en büyük rakip olarak gözüken Epic Games Store, yaptığı güzel indirimleriyle oyuncuları sevindirmeye devam ediyor.

Epic Games Store‘un yaptığı indirimler ve kampanyalar ile oyuncuları kendi mağazasına çekmeye kararlı. Son olarakta Steam üzerinden 24 TL değerinde bir fiyat ile satılan Super Meat Boy isimli oyunu, kendi mağazası üzerinden ücretsiz olarak satışa sundu.

Yapımcısı Team Meat olan Super Meat Boy oyunun konusu ise bir kavanozun içinde yaşayan sevgilisini Dr. Fetüs’ün ellerinden kurtarmaya çalışacağınız Meat Boy’un hikayesine yer vermektedir.

Siz oyuncular Super Meat Boy oyununu oynarken, oyun içi müzikleri sayesinden harika bir oyun deneyimi yaşayabileceksiniz. Super Meat Boy oyunu bir çok eleştirmen ve oyunculardan olumlu yorumlar aldı. Super Meat Boy, şuanda Steam üzerinden 24 TL gibi bir fiyat ile sahip olabiliyorken, Steam’ın en büyük rakibi olarak gösterilen Epic Games Store’da ücretsiz olarak sahip olabiliyorsunuz.

Super Meat Boy’un yapımı bir hayli zekice kurgulanmış durumda. Oyunu oynadığınızda, Meat Boy’un sevgilisini kaçıran Dr. Fetüs’ü yenmeye çalışacaksınız. Super Meat Boy, toplamda 20 bölümden oluşmaktadır. Bölümler ayrı ayrı parçalara bölünmüştür. Super Meat Boy’un bölümleri 19’u normal, sonuncusu ise bölüm sonu canavarı bölümünden oluşturulmaktadır.

Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak verilen Super Meat Boy oyununu indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here