Ana sayfa Epic Store Epic Store’un Özel Oyunu Walking Dead Final Season Oluyor

Epic Store’un Özel Oyunu Walking Dead Final Season Oluyor

338
Epic Store'un Özel Oyunu Walking Dead Final Season Oluyor

Steam’a rakip olarak piyasaya çıkan Epic Games Store’un ilk özel oyunu olarak Telltale The Walking Dead Final Season görünüyor.

Telltale Games’in iflasının sonrasında, Skybound Games çatısı altında geliştirilmeye devam eden Telltale The Walking Dead Final Season, Steam, PSN ve Microsoft Live Store’da satıştan kaldırılmıştı. Skybound çatısı altında yeni seksiyonü yayımlanan Telltale The Walking Dead Final Season, görünen ok iartık yalnızca Epic Games Store’da satışa sunulacak. Sykbound Games’in CEO’su Dan Murray, Epic Games ile yeni bir iş antlaşması imzaladıklarını açıkladı.

Epic Store'un Özel Oyunu Walking Dead Final Season Oluyor

Yapılan bu antlaşma eşliğinde artık Telltale The Walking Dead Final Season yalnızca Epic Games Store’da satışa sunulacak. Tabii bu antlaşmanın oyunun yalnızca PC srümü amacıyla mi geçerli bulunduğu hakkındaki doğrultulardan bir çaıklama gelmedi. Skybound CEO’su Dan Murray husus hakkındaki şu açıklamayı yaptı;

“Epic ekibi oyun sanayisinde büyük bir sayfa açtı. Epic Games Store’da beraber çalışacak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Oyunseverler çok yakında Telltale The Walking Dead Final Season’ı epic games store’da görebilecekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here