Ana sayfa Yaşam 13 Yaşındaki Emine, Annesinin Telefonundan Mavi Balina Oynamış

13 Yaşındaki Emine, Annesinin Telefonundan Mavi Balina Oynamış

880
Adana'da 13 Yaşındaki Bir Kız Mavi Balina Yüzünden İntihar Etti

Adana’da mavi balina adlı ölümcül oyunu oynayıp daha sonra babasının av tüfeği ile intihar girişiminde bulunan 13 yaşındaki Emine, oyunu annesinin cep telefonundan oynadığı ortaya çıktı.

21 Ocak günü yaşanan hadisede Adana’nın Seyhan eyaletinde yaşam sürdüren Emine Karadağ, babasının av tüfeği ile intihar etmişti. Yarıyılda teşekkür belgesi alan ufak kız, gözyaşları ortamında toprağa verildi.

Emine’nin defterini araştıran yakınları, kızlarının ölmeden evvelce 1 senelik plan yaptığını ve bu planda 25 madde olduğunu belirleme etti. Maddeler arasında “Anneni ve babanı huzurevine göndereceksin. Erkeklerle kavga edeceksin. Kimseyle konuşmayacaksın. Konuşmamaya yemin edeceksin” gibi ifadeler ilgi çekti.

Adana'da 13 Yaşındaki Bir Kız Mavi Balina Yüzünden İntihar Etti

Küçük kızın amcası Hasan Karadağ, Emine’nin büyük ihtimalle annesinin telefonu ile Mavi Balina oynadığını, kızın cep telefonunun internet özelliği olmadığını söyledi.

Emine Karadağ’ın hadise günü kahvaltıya inmediği, kedisini serbest bıraktıktan sonra babasına ait tüfekle intihar ettiği meydana çıkmıştı. Kızın yakınları, Emine Karadağ’ın ufaklükten bu yana içine kapanık olduğunu belirtti. Acılı aile yetkililerden Mavi Balina oyununun ülke genelinde yasaklanmasını istiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here