Ana sayfa Oyun YouTuber, FIFA 18’i Sesli Komutlarla Oynadı!

YouTuber, FIFA 18’i Sesli Komutlarla Oynadı!

65
YouTuber, FIFA 18'u Sesli Komutlarla ile Oynadı!

Günümüz teknolojisinde hayatımızın bir parçası haline gelmiş olan sesli asistanlar ile günümüzü kolaylaştırıyorlar. Siri ve Google Asistan gibi bazı benzer asistanların yanı sıra kullanım açısından daha farklı olabilmektedir. Bir oyuncu FIFA oyununu sesli bir asistan ile oynadı.

Oyun Oynarken bağırışmalarımız artık gerçek oluyor. Geçtiğimiz günler içinde bir YouTube kanalında paylaşılan video son günlerde viral olmuş durumda. Bir YouTuber, bilgisayarında sesli komutlar sayesinde FIFA 18 oynadı. Oyuncunun yaptığı açıklamasına göre, oyunda sesli komutları kullanmak ve ayarlamak oyundaki yeteneklere bağlı hareketleri kullanmak, gol kutlamalarını yönetmek ve daha pek çok işlevi ayarlamak mümkün olduğunu söyledi.

YouTuber, FIFA 18'u Sesli Komutlarla ile Oynadı!

Tabi bu ayarların güncellemesi için oyun sırasında oyunu durdurmak ve ayarları tek tek yetkilendirmeniz yerine sesli komut sayesinde otomatik bir şekilde ayarlayabiliyorsunuz. YouTuber’ın kendisi için geliştirdiği bu özellik, kendisine özel olduğundan dolayı şu an için diğer oyuncuların kullanımına açık olmadığı belirtelim.

YOUTUBER’IN SESLİ KOMUTLARLA OYNDAIĞI FIFA 18’İN VİDEOSU:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here