Ana sayfa Oyun Cristiano Ronaldo, FIFA 19’un Kapaklarından Kaldırıldı!

Cristiano Ronaldo, FIFA 19’un Kapaklarından Kaldırıldı!

340
Cristiano Ronaldo, FIFA 19'un Kapaklarından Kaldırıldı!

Geçtiğimiz ayın içinde EA Sports, dünya yıldızı Cristiano Ronaldo’nun görsellerini FIFA 19’un resmi web sitesinden kaldırmıştı. Şimdi de oyunun kapaklarından kaldırıyor.

Dünyaca ünlü futbol yıldızı Cristiano Ronaldo’nun geçtiğimiz yılın son aylarında, bir kadınla rızası olmadan girdiği cinsel ilişki yönündeki iddialar ortaya çıkmıştı. Bu süreç mahkemeye taşınırken, bir diğer yandan da sponsoru olan EA (Electronic Arts), Ronaldo’ya ait tüm görselleri ürünlerinden ve reklam afişlerinden kaldırdı.

Cristiano Ronaldo, FIFA 19'un Kapaklarından Kaldırıldı!

Buna rağmen EA Sports, konuyla alakalı resmi bir açıklama yapmamış ve ortalığı çok da bulandırmamaya gayret etmişti. Fakat en sonucunda EA Sports, oyunun yeni kapağında Ronaldo’nun olmayacağını da görselle duyurmuş oldu.

Kapağa Kevin de Bruyne, Neymar ve Paulo Dybala’yı yerleştiren EA Sports, böylelikle FIFA 19’da Ronaldo defterini kapatmış oldu. Zaten son dakika transferiyle oyunda yer alan öykü modundaki tüm işleyişi nerdeyse berbat eden Ronaldo, bu şekilde tanıtıma da bir oran zarar vermiş oldu. Önümüzdeki senelerde Ronaldo ile FIFA serisinde yine çalışılacağını hiç ama hiç düşünmüyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here