Ana sayfa İnceleme Yeni Venezia Haritası Hakkında Detaylara Gelin Bakalım

Yeni Venezia Haritası Hakkında Detaylara Gelin Bakalım

291
Yeni Venezia Haritası Hakkında Detaylara Gelin Bakalım

PUBG her geçen gün kendini geliştirmeye devam ediyor şimdi sırada yeni harita var ve bu yeni harita baya güzel gözüküyor. Haritanın ismi Veneziaİtalya‘nın Venedik şehrinden esinlenmiş olan bu harita oyun çok güzel renk katacak. Adacıklarla ve denizle dolu olan bu haritada çok fazla mavi ve yeşil renk ile karşılacağız. Sisteminiz iyiyse, oyunun kalitesi yüksekteyse birde PUBG mavi kan ile oynanırsa bu haritadan çıkmak istemezsiniz.

Gelelim detaylara. Reddit‘te IamEzolar adlı kullanıcı bir zamanlar haritanın ilk sürümünü yayınlamıştı hatta bu bir oyun olarak Venezia haritasının geleceğini söylemiştik. Şimdi ise haritanın V2 sürümü yayınlandı ve altta göründüğü üzere baya bir şey değişmiş. V1 sürümünde daha az yeşil alan vardı ama adalar çoktu V2 sürümünde ise tam tersine daha çok yeşil alan olmuş ve adalar azalmış.

Yeni Venezia Haritası Hakkında Detaylara Gelin Bakalım

Venezia haritası oyundaki Erangel haritasının neredeyse 4’te 1’i kadar büyüklükte yani oyunlar fazla uzun sürmez kısa oyun severler için güzel bir harita olacak. Onun dışında haritada deniz ve adalar fazla olduğu için ulaşım genellikle deniz yoluyla olacak ve çatışmaların çoğu büyük ihtimal denizde yaşanacak. Araçlar, silahlar vs. haritaya göre tasarlanmış olacak.

Yeni Venezia Haritası Hakkında Detaylara Gelin Bakalım

Harita ile Benelli M4 pompalı ve Beretta ARX160 silahları, Jet-Ski, Fiat 500 ve Vespa Scooter araçları, sadece droplardan gelen C4 yeniliklerinin gelmesi planlanmış. Normalde uçaktan atlayarak oyuna başlanılan PUBG’de, Venedik haritasında konsept olarak oyuna Aquaril’lerle (Jet-Ski’lerle) başlanması tasarlanmış. Oyuncular Venedik’in etrafındaki rastgele yerlerde Aquaril’lerle doğarak, malzemelerini erkenden bulmaya çalışacak.

Yeni Venezia Haritası Hakkında Detaylara Gelin Bakalım

Reddit kullanıcısı IamEzalor paylaştığı yazıda ayrıca yeni araçlar ve silahlar bulunduğunu belirtiyor. İşte paylaştığı yenilikler;

Araçlar;

  • Aquarail
  • Vespa
  • Bicycle

Silahlar;

  • Beretta ARX 160(Assault Rifle)
  • HK-911(Su altında kullanılabilir)
  • Benelli M4(Shotgun)
  • C4 Patlayıcı

Yenilikler;

  •  Binalar 66% oranında azaltıldı.
  • Köprüler 50% oranında azaltıldı.
  • Red Zone kaldırıldı.
  • Fiat 500 eklendi.

Haritanın oyuna henüz kesin bir bilgi olmasa da yakın zamanda yani bir kaç ay içinde geleceği söyleniyor. Haritanın son halini merak ediyorum ve eminim bu harita oyunun en çok oynanan haritası olacak ama bilgisayarı biraz eski olanlar bu haritada sıkıntı yaşayabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here