Ana sayfa Steam Valve, TV Oyun Konsolu ‘Steam Link’in Satışlarını Durdurdu!

Valve, TV Oyun Konsolu ‘Steam Link’in Satışlarını Durdurdu!

177
Valve, TV Oyun Konsolu 'Steam Link'in Satışlarını Durdurdu!

Steam oyun platformunun ana şirketi Valve, oyuncuların TV’de oyun oynamasını mümkün kılan Steam Link’in satışı durduruldu. Ancak sistem yazılım güncellemeleri devam ediyor.

Video oyun geliştiricisi ve dağıtıcısı olan Valve, Steam Link üretimini sonlandırıyor. Şirket, Steam üzerinden yaptığı açıklama ile fiziksel Steam Link cihazlarının Avrupa’da tamamiyle satıldığını ve Birleşik Devletler’de de tükenmek üzere olduğunu duyurdu. Bu açıklama, Valve’nin daha çok Steam Link satışa sunmayacağı şeklinde yorumlandı.

Steam Link, bilgisayarınızdaki oyunları TV’de oynamanızı gerçekleştiren gerektiğince yararlı bir cihazdı. Steam Link ile TV’de oyun oynamak amacıyla tek yapmanız gereken şey bilgisayarınızı internete bağlı tutmak ve Steam Link’i televizyonunuza bağlamaktı. Fakat Android TV’lerin yaygınlaşması, Steam Link’in fiziksel bir ürün olma gereksinimini ortadan kaldırdı.

Valve, TV Oyun Konsolu 'Steam Link'in Satışlarını Durdurdu!

Valve Steam Link’in fiziksel ürününün satışını durdursa da program desteği vermeye devam edecek. Buraya tıklayarak indirebileceğiniz Steam Link programı yardımıyla Steam oyunlarınızı hem akıllı telefonunuzda hem de akıllı TV’nizde oynayabilirsiniz. Uygulamayı en iyi şekilde kullanmak amacıyla modeminizin 5GHz Wifi Wi-Fi bağlantısını desteklemesi önemli.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here