Ana sayfa Sinema/TV Uncharted Filminin Yönetmeninden Üzücü Haber

Uncharted Filminin Yönetmeninden Üzücü Haber

115
Uncharted Filminin Yönetmeninden Üzücü Haber

Sony’nin hikayesi ile bir film oluşturmayı planladığı Uncharted filmi’nin yönetmeni projeden ayrılmasıyla ortaya yeni sorun çıkarttı.

The Hollywood Reporter‘a göre, Night At The Museum ve Real Steel filmlerinin yönetmeni Shawn Levy, Uncharted filminden Ryan Reynolds’un oynadığı Free Guy’ı yönetmek amacıyla ayrıldı. Görünüşe göre Sony’nin yeni bir yönetmene gereksinimi var ve yeni Spider-Man Tom Holland genç Nathan Drake rolünde projeye bağlı kalacak.

Uncharted’ın film haklarına bulunduran Sony Pictures, senelerdır Naughty Dog’un ilerlettiği serüven oyununun film uyarlamasını yapmaya çalışıyor. İlk olarak Robert De Niro ve Joe Pesci’nin de rol aldığı projede Mark Wahlberg, Nathan Drake rolü amacıyla düşünülüyordu. Geçtiğimiz sene Tom Holland, film setine genç Nathan Drake olarak katıldığında işler daha somut gözüküyordu. Daha sonra , bu sene Ağustos ayında Levy, filmi çekmeye nerdeyse hazırdı.

Uncharted Filminin Yönetmeninden Üzücü Haber

Levy yaklaşan uygulaması ile ilgili sorulan suallere “Ufukta başlangıç çizgisine en yakın olan Uncharted. Henüz çok iyi bir senaryomuz ve Tom Holland gibi bir senedızımız var. Şimdi uygulamaa ve başka oyuncular gündemimizde. Ama henüz en yakını gibi gözüküyor diyebilirim. Ve bu beni çok heyecanlandıran bir film.” yanıtını vermişti.

Erken oluşturulan bir açıklama ve Uncharted amacıyla vakitsiz bir ayrılık diyebiliriz…

Bu arada Free Guy, video oyununda yaşadığını fark eden banka memurunu izah eden bilim kompu aksiyon gülünçsi. Kahramanımız, bir karakterin sayesinde oyunun üreticilerinın dünyasını kapatmasını durdurmaya çalışacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here